Parerea mea.Este o artista minunata, munceste si da tot pentru fanii ei.singura isi scrie toate melodiile-nu ca alti care le iau gata facute.Este talentata si desteapta pentru ca, cu toate tinutele ei a reusit sa atraga toata lumea.Despre melodii-Imi plac toate. A si canta si de fiecare data live.
Melodiile ei sunt frumoase, dar stilul ei este uneori prea exagerat mai ales in videoclipul ''Telephone'' sa poarte ochelari din tigari...omg,iar Beyonce tot in videoclipul ala e penibila ...nu asa e stilul ei!
Foarte tare aveam nevoie de cineva extravagant sa schimbe atmosfera mie imi place in special Speechless dar toate piesele ei sunt :x
asta m'a impresionat
http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE&feature=related
aici chiar se vede ca pune suflet in ceea ce face
Lady GaGa da dovada de imaginatie, de talent prin tot ce face.
Chiar daca unii o considera deplasata si o urasc pentru faptul ca e unica .
Mie una imi plac videoclipurile de la Bad Romance si Telephone. Sunt geniale .
E nemaipomenita!
Mirobolanta
Splendida
Mirifica
Super-Mega-Hiper-Ultra extravaganta
are un talent incomparabil
Imi plac meldoiile mentionate de tine mai sus dar mai ales speechless:X
Gaga reprezinta acel ceva de care avea nevoie muzica internationala de mult!
Cuvantul secret este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrisec, cat si din punct de vedere istoric SUNTEM IMPOTRIVA SOCIETATILOR SECRETE, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete noi ca popor roman suntem impotriva masonilor si impotriva oamenilor care lucreaza cu lucifer. OMUL VA FI DESTINAT CE A FOST SA FIE: liber si independent.
Deci este bestiala tipa. Un talent neimaginat.Atata naturalete si o voce sclipitoare.Are atat stil si foarte mult talent. Daca ne reprezenta la eurovision castigam sigur.Lady Gaga tine-o tot asa:*