Nu toti artistii din ziua de astazi poseda o voce de calitate şi canta la un instrument. Avand in vedere ca 99% din muzica acestei generatii e facuta exclusiv pe calculator. Are voce, are un stil aparte, poate chiar de aceea este foarte mediatizata! Albumele ei au avut intodeauna un mare succes comercial, clasandu-se pe primul loc in Canada si Regatul Unit! Compune versuri, canta live in cadrul concertelor, ceea ce multe vedete nu fac, nu sunt in stare! Pana in prezent, a vandut peste opt milioane de albume si 35 de milioane de discuri single, in toata lumea. Acum te intreb eu pe tine. Cum sa nu fie mediatizata?
E foarte bine ca are increderea in ea si ca nu ii pasa de criticile celor din jur. Pentru mine insa e prea sexuala. Adica are o influenta usor nefasta asupra tineretului.
Are niste melodii bune si arata destul de bine, are imaginatia si o admir dar mai exagereaza si duce prea la extrem. Gusturile nu se discuta asa e in show biz
Mie imi plac toate melodiile ei si cum se imbraca, imi place ca e extravaganta si e originala...normal ca e mediatizata dar oricum nimeni nu este ca ea si asta imi place cel mai mult. poate ca uneori se imbraca putin cam vulgar dar asa este felul ei de a fii:X
Intr-adevar este prea mediatizata. Mie personal nu imi place imaginea care o afiseaza, are insa cateva melodii destul de bune.
Intr-adevar este prea mediatizata. Mie personal nu imi place imaginea care o afiseaza, are insa cateva melodii destul de bune. Sper sa te ajute asta:
http://www.showbiz.ro/......-lady-gaga
Patricia444 întreabă: