| ✿puffa✿ a întrebat:

Ce parere aveti despre lady gaga, stilul ei de a fi, cantecele ei(in special melodia teeth=dinti)?

Răspuns Câştigător
| Larette a răspuns:

Teeth este superba! Imi place mult, a fost prima melodie de pe Monster care mi-a placut, it's catchy!

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Bravo ei ca e originala si ca nu ii pasa de ce spun ceilalti. E isteata ca stie ce cauta lumea in zilele noastre. Totusi, e prea mult pentru mine. M-as bucura daca ar ramane Gaga asa cum e dar s-ar schimba cerintele incat sa revina muzica buna in lumina reflectoarelor.

| Larette a răspuns:

Mersi pentru fundita!

| Razvan a răspuns:

Niciodata nu vom sti cine e cu adevarat Lady Gagaoh go on

| smileyface a răspuns:

Mi se pare originala si imi place stilul vestimentar iesit din comun. Cu totii incercam sa iesim in evidenta cu ceva, dar ea a dus-o la extrem. Unii spun ca va fi urmatorul Michael Jackson: http://www.peteava.ro/articol-320-lady-gaga-va-fi-noul-michael-jackson
Uite cateva lucruri despre evolutia ei: http://www.peteava.ro/id-500775-despre-lady-gaga

| georgiana_5779 a răspuns:

Eu nu sunt mare fana lady gaga dar ii apreciez munca.serios, este chiar o artista adevarata cu talent mult. dar nu e genul meu. eu ascult rihanna mult. si in legatura cu melodiile ei sunt chiar frumoaase. mie mi-a placut brown eyes. :X

| SEAL a răspuns:

Mie nu imi place

| bunker a răspuns:

Nasoala rau.'cand o sa cresti mai mare... o sa-ntelegi mai bine '

| Maia a răspuns:

Melodiile nu sunt genul meu.Nu ma regasesc in ele, nu ma caracterizeaza. Ce-mi place la ea, este stilul ei avangardist si-a creat un stil propriu care cred eu ca-i sta bine, acum intrebarea este o caracterizeaza sau si l-a creat doar pentru vedetist? Initial cred ca era pentru vedetism, insa apoi s-a obisnuit si o caracterizeaza in aparenta asa! Anyway e ok!

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Imi place mult de Lady Gaga pentru ca este frumoasa si are niste melodii super tari

| chivas21 a răspuns:

Pur si simplu e tare Lady Gaga si "nebuna" mai ales ca la varsta de 14 ani fura sticle de vodka din cafeneaua scolii laughing Are un stil propriu, isi creeaza singura vestimentatia! Nu poti sa zici ca nu o apreciezi pe Lady Gaga pentru ca e increzatoare, curajoasa si a ajuns intr-un timp destul de scurt in toate toturile din lume!

| DennyxD a răspuns:

Lady Gaga fake parte dintr-un anumit cult religios.De aceea ea se imbraca asa de ciudat si excentric, isi acopera des unul din ochi si are mai mereu vocea modificata in melodii.

| IRI_5028 a răspuns:

Lady Caca (si orice legat de ea) e o prostie.

Întrebări similare