E o fata cool cu un stil unic, greu de copiat, e ciudata intr-un sens bun, de cand era mica avea un stil unic de a se imbraca si imi place pentru ca e originala si isi compune singura piesele si compune si altora gen Britney Spears, mai exact melodia lui Brit gimme more a avut un mare succes datoria lui GaGa care i-a compus'o si i-a dat gata pe toti.Cool fata.
Da e chiar foarte cool no. 1 fan lady gaga.
°•... Pµfule†e ŤOXiC... lady gaga nu consuma alcool si s-a lasat singura de droguri.
flow cei care o asculta pe lady gaga nu o asculta ca sa fie in trend ci pentru ca le place muzica ei. cei care care sunt care sunt dupa sistemul turma sunt cei care asculta justin biberon. urasc suzeta aia.jos cu suzetele!
Tu ai vre'o logica in scriere? Sau doar insiri litere si semne sperand sa iasa ceva?
Melodiile esti sunt okay, aparaitiile sunt foarte bune pentru popularitatea ei. Sa nu uitam, ca nu trebuie sa o criticam pe Lady GaGa ci pe echipa din spatele ei. Lady GaGa e doar produsul.
Melodiile ei sunt frumoase ( in afara de melodia alejandro ) dar ea nu este inalta. este mica de inaltime
Pai. eu sunt de parere cu pufulet toxic are dreptat. nu stiu mie imi plac foarte mult melodiile ei. si aparitiile in presa dar...
Poi.melodiile sunt Ok ( zic eu )
Si ea mi se pare destul de draguta dar pacat de ea ca se distruge cu alcool.si ca a si consumat droguri...
Asta e parerea mea momentan.
Tu ce parere ai despre ea? :*
Io nu o suport.adica toti acum sunt inebuniti dupa lady gaga exact dupa sistemul turma:"aia asculta lady gaga si sunt cool, pai ascult si eu ca sa fiu in trend." si ajungi in final sa crezi ca ca tie chiar iti place ceea ce asculti, dar decat salam si guta, o prefer pe ea
fundoi
Lady gaga? da, melodiile sunt ok dar de ea nu-mi prea place... pare excentrica(asa si este)!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: