| DiaNNa_8415 a întrebat:

Ce parere aveti despre manele? Mie sincer imi plac foarte mult... fara manele chefurile nu sa.r numi chefuri big grin De obicei celor care nu le plac am auzit scuze de genu ca ei sunt tigani...bla bla..., eu cred ca sunt oamni si au melodii de dragoste, de petreceri etc super frumoase. Fiecare asculta ce. i place eu una nu as putea renunta la manele love struck

Răspuns Câştigător
| daniela_1443 a răspuns:

Sincer imi plac dar nu toate, mai sunt si unele care chiar sunt un dezastru... dar unele sunt super si chiar fac atmosfera la petreceri, nu sunt fan inrait al manelelor dar imi place ce este super de ascultat indiferend de gen.

44 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Personal manelele mi se par o prostie si sunt lipsite de nucleu, cultura, inspiratie. Nu au nici un fel de mesaj si o linie melodica. Pe scurt sunt o poluare fonica happy

| Bloo2 a răspuns:

Daca n-ar avea versuri m-as mai gandi laughing

| Elly4all a răspuns:

Mie una nu'mi plac nu au nici un fel de mesaj de transmis doar behaituri..imi pare rau, dar iti respect punctul de vedere nu am nimic cu persoanele care asculta manele.happy

Răspuns utilizator avertizat
| alexdop21 a răspuns:

Asta credeam si eu pana mai decurand, "dom`ne petrecerile fara manele nu au farmec " ei bine am reusit sa descopar si alte genuri muzicale ce ma fac sa ma simt bine la o petrecere. Mie imi place ca la un anumit punct al petrecerii sa dansez sa ma misc, iar in cazul manelelor, din pacate, nu pot spune ca se numeste dans ceea ce fac eu... cred ca ar trebui sa ma duc la bahoi sa ma invete si pe mine sa dansez "smechereste ".laughing

| DeeaPustoaica a răspuns:

In primul rand, am postat pe 11 oct. o intrebare referitoare la manele. Mie nu imi plac manelele ca toate seamana si la text, si la melodie, si toti se vaita. E chiar o muzica prosteasca din punctul meu de vedere. Fiecare cu gustul lui. Totusi ai cerut parerea noastra si eu mi-am exprimat`o. Scuze de greselile gramaticale pentru doamna bizzare. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le detest.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca furnicile le detesta, si eu trebuie' sa fac la fel. So, long life Tiesto!

mira
| mira a răspuns:

Nu, nu sunt tigani, dar sunt oameni lipsiti de cultura, de bun-gust si de educatie muzicala. Poti imediat sa-ti dai seama cu cine ai de a face daca persoana iti declara ca indrageste manelele.Muzica noastra populara este mult mai frumoasa si mai rafinata decat manelele.Si apoi exista atatea genuri culte de muzica.De ce sa nu le indragim pe acestea?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Pitzi, da' de unde stii tu ca ascult manele?
2. Daca ti-l aduc pe John Legend, de exemplu, se urineaza pe Salam al tau.
3.Nu vreau sa te "jignesc", da' ar cam fi vremea sa inveti sa scrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wooow! M-am abtinut sa nu dau nici un raspuns pana acum, insa dupa ce am citit explicatia ta... mi-a venit sa vomit.Nu stiu de ce.Sunt insarcinat, oare?
Si nu, nu era nevoie sa ne spui ca iti plac manelele, observam noi din exprimarea ta. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa te duci in noaptea asta la nunta in locul meu? Canta... vorba sotului meu, una cu sanii mari din Clejani! Ai fi in extaz, iar eu foarte odihnita maine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca ma enervez si eu. M-ai intrebat daca-mi plac manelele si ti-am raspuns cat se poate de sincer, fara sa dezvolt (ca te apuca plansul) si tu-mi dai nefolositor? De ce? Nu-ti foloseste informatia? Eu zic s-o bagi bine la cap. Manelele sunt o forma de subcultura, cu versuri agramate(de asta nu stii tu sa scrii) si vulgare. Sa-ti dedic una? "Pe la spate,
pe la spate,
asa vrea fetele,
toate"

| thizizme a răspuns:

Nu e vorba de cine sunt cantate. Sunt mai multe motive, dar pe scurt: fura cate putin de peste tot si fac un fel de amestecatura ce nu are un nucleu (cum spune kratos), niciun fel de linie melodica, de versuri, de aranjament, de compozitie. Nu au nimic propriu, ci combina aiurea tot ce gasesc in muzica.
Plus versuri de tot rasul: tocmai am auzit la un ascultator de manele ce mergea cu telefonul cu volumul la maxim pe strada "resunt motor cu reactor, am un creier supersonic ce gandeste electronic [...] prrr poc si bum bum bum" - e nevoie de mai mult?

| www a răspuns:

Sunt oribile, numai oamenii inculti ca sa nu zic prosti, pot sa aculte asa ceva si sa mai spuna ca sunt "melodii de dragoste" si super frumoase rolling on the floor.
"fara manele chefurile nu sa.r numi chefuri" ( wtf sa-r!? ) In mintea ta poate.

| cheloo74 a răspuns:

O comparatie daca mai intereseaza pe cineva. Faptul ca tu asculti manele la chefuri este bine pentru tine. E ca si cum ai fi scatofag. Adica ai manca **** cu placere. Placerea ta. Si poate ai face parte dintr-un grup cu asa indeletniciri. Dar sa vii sa spui ca si eu trebuie sa fac la fel nu e bine. Chiar daca asa e moda. Cand va fi moda sa fii prost i-mi place sa cred ca voi fi un paria. Stiu eu de ce!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fatuco, esti prima persoana de pe site-ul asta care reuseste sa ma scoata din sarite cu adevarat. Drept urmare, iti dau o replica in care nu ma voi feri de cuvinte. Crede-ma, am avut de-a face cu niste idioti sinistri, dar asa ceva n-am mai pomenit pana acum. Concluzia: esti atat de proasta incat in scurta vreme oxigenul va refuza sa-ti mai intre pe caile respiratorii. Daca s-ar inventa un aparat pentru masurat prostia, tu l-ai face K. O in aproximativ 0, 1 nanosecunde. Nu am "valoarea" idolilor tai cu cefe de porc si lanturi kilometrice si nici nu o voi avea vreodata. Stii de ce? Pentru ca daca aduni toti neuronii plevelor ca tine si ca alde parizer, nu o sa ajungi nici macar la a mia parte dintr-ai mei. Nu am 4 clase? Ok, de acord. Am 12. Peste vreo 8-10 ani, o sa am si vreo 2 facultati. Tu ce facultati vei avea? Iti zic tot eu: niciuna. Nici macar pe cele mintale. Acum marş de-aici, mi-ai produs un dezgust incredibil (mai si mancam in fata calculatorului, dupa prostu-mi obicei), imi e pur si simplu rusine ca sunt compatriot cu retardati ca tine. Imi vine sa vomit.

| dadaaaaa a răspuns:

Si mie imi plc:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dianna1
,, aruncativa la gunoi se vede ca nu aveti nici 4 clase''
thoooamne, ce fac manelele astea din om... fetito, tu ne spui noua ca nu avem nici 4 clase si tu nu stii sa scrii si sa te exprimi? inteleg, stii sa dai din poponet pe ritmuri de manele. daca imi spui ca si fredonezi...merg si il mai omor inca o data pe Darwin ca nu a lasat maimutele la locul lor in baobab si sa ne ghidam numai dupa creationisti.insa si asa, ma gandesc ca si tu esti facuta dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu, iar atunci deja incep sa-mi pun probleme la cum arata dumnezeu...si cand ma gandesc ca unii i se mai si inchina... laughing

cami
| cami a răspuns:

Ce chef e ala cand te imbeti, cazi pe jos, te doare capul si nu mai stii de nimic. Mooooa, ce te-ai distrat thumbs up
E ok, Guta dar sunt unii. "Io sunt boss, boss, boss, boss, boss si la bani sunt norocos, la dusmani le dau boNboane ca stiu ca moArE de foame " rolling on the floor asta e melodie?! rolling on the floor vorba lui @kratos-poluare fonica. Sau mai canta ala mic "asta-i cel mai tare jaf, bla. bla. bla, sunt ca un sarpe" Urat.
Guta imi place, dar imi place si Mozart. Imi place si Andra, imi place si Mihai Constantiescu, si Gelu Voica, si Pink si Celine Dion. Nu ma restrictionez doar pe un anumit gen. Imi plac, toate-mi plac.

| Elly4all a răspuns:

Pai draga mea scuza'ma ca nu sunt de acord cu tine si cu opinia ta ii sustin pe bent, enigma si furni ai vrut opinii? ai primit! si nu cred ca este drept sa ne insulti ca nu avem nici 4 clase pentru ca te inseli, nu noi am provocat scandalul ci tu ar trebui sa incerci mai mult sa te integrezi, se pare ca iti va fi foarte greu aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dianna1..vedete-as cu guta in bahlui.

nony
| nony a răspuns:

Tráiascá Gutza si Salam... 1000 de ani la 5 metri sub pamant, cu maracinii de 3 metri pe ei.
Si asta ca sunt in toane bune. pot sa ma exprim si mai rau.

| asko a răspuns:

Cine vrea sa dea din bulane si alte parti dolofane anatomice asculta manele, apoi o da pe aia cu - da au si muzica de suflet, de dragoste, etc
noi restul ascultam muzica totusi

| angella1972 a răspuns:

Nu va mai certati copii, ca nu mai e nimic de facut.ne-au invadat, cu textele lor de retardati, cu melodii plagiate de pe unde pot, ganditi-va ca la fiul meu la gradinita o educatoare i-a invatat urmatorul cantec;; tiganca mea face ceauane si castiga milioane, s'aoleu tiganca mea... tiganca mea da cu ghiocul si ghiceste la toti norocu, s, aoleu tiganca mea...de era sa fac infarct cand l-am auzit. i-am facut doamnei cadou un cd cu;; cutiuta muzicala;; si mi-a zis ca sunt cantece de grupa mica, iar copii nu mai sunt atrasi de asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personal detest manelele. Nu am ce sa apreciez la ele. Nu sint melodioase, nu au versuri sa-mi atraga atentia. Oricum, nu te obliga nimeni sa renunti sa le asculti. Fiecare cu gusturile lui. Ideea de baza insa, este ca fiecare trebuie sa dea dovada de bun-simt. Asa cum eu nu dau boxele la maxim sa-i oblig sa asculte Pink Floyd sau Queen, nici ei nu trebuie sa ma oblige sa le ascult Salam-de-Vara sau Guta-Cur-de-Maimuta. Dar se pare ca rockerii au mai mult bun-smit decit manelistii. In Bucuresti cel putni, manelistii asculta cu boxele la maxim... pe oriunde mergi, vezi geamuri cracanate de unde rage maneaua, de unde urla subcultura.

| AvalohAlyn a răspuns:

Unele versuri ale unor manele sunt de-a dreptul stupide cu am bani, am dusmani, dusmanii mei, euro, smecherie etc.Manelele de tipul acesta le detest. Mie imi placeau manelele vechi.Momentan nu ascult manele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://manele-land.tripod.com/id5.html

| kh1ss a răspuns:

Care este rostul acestei intrebari? Adica, ok, vroiai sa stii cine asculta manele. Te ajuta la ceva? Si de ce ai votat cu nefolositor si stupid persoanele care nu sunt de aceeasi parere cu tine? Este foarte imatura. In viata nu poti sa ii convingi pe toti sa fie de acord cu tine. Intotdeauna vor fii persoane pro si contra. Mie nu imi plac manelele, pentru ca nu gasesc ceva placut in ele. Ce ascult la o manea : Bani, Masini, Dusmani... Altceva?