Sincer imi plac dar nu toate, mai sunt si unele care chiar sunt un dezastru... dar unele sunt super si chiar fac atmosfera la petreceri, nu sunt fan inrait al manelelor dar imi place ce este super de ascultat indiferend de gen.
Ce inteligenti se cred unii si cei supara adevaru manele sunt faine si foloseste un raspuns adecvat. Se vede cate clase ai ca injuri ca la usa cortului arunca. te de pe o stanca pls :d
Voi vb de incultura la alti vai macar taceti recunoasteti ca va enervat ce va zis
Mie nu imi plac insa nu am nimic cu cei care asculta manele ca tot omul cu casti nu la maxim sa auda tot neamul
Manelele sunt o prostie...de obicei versurile sunt lipsite de rima...mda...la ce ne putem astepta daca rromii creeaza aceste "opere"? in caz ca nu ati auzit, manelele polueaza cel mai mult...imi cer scuze daca v-am suparat pe careva...fiecare cu gusturile lui...gusturile nu se discuta
Salut, iti citeam intrebarile postate si m-am oprit special la aceasta. Parerea mea?: Este un total Kitsch. Este un gen de muzica preluat de la cea populara/ Daca vrei sa faci un chef alege muzica populara, sau poate muzicea house pentru ca din cate vad esti o pers tanara si ''open'' pentru distractie.
PWP
Daca as fi presedinte i-as deporta in siberia pe toti cei care asculta, ca sa nu mai aiba asa zisi "artisti" pentru cine sa creeze poluarea fonica numita manea!
@tanta tu chiar ai gandit cand ai scris? eu zic ca nu!
Esti amuzanta diana...pe bune stii sa intretzi atmosfera....ca toti clownii de altfel
Manele sunt ca si telenovelele, toate duc in acelasi oc, ba mai mult te fac sa iti creezi o lume a ta irreala, in care sa te simti bine, apoi cand te trezesti la realitate iti dai seama ca sunt doar niste povesti... sa nu mai vb de faptul ca, mesajul care i transmit este nul, iar ideea despre viata pe care te indeamna sa ti-o creezi este total opusa realitatii, asa ca, fratilor daca aveti suficienta cultura si considerati ca sunteti destul de maturi ascultati manele sa mai reduceti din cultura cu alte cuvinte acest gen de muzica este 3 in 1 (lipsa cultura, lipsa adevar, lipsa realitate)Nu am nimic cu manelistii doar ca nu ma regasesc in nimic din ce canta ei; imi plac banii, si baietii si ador viata, insa nu ma regasesc si nu am reprezinta.Se zice ca muzica pe care o asculti te reprezinta... cu respect dar cand vada cine canta si cine danseaza pe manele...nu mai imi trebuie.Mai bine ascult populare)
Esti o tarfa ordinara care si-o trange anal la chefuri. Sictir retardat-o si imbecilo. Eu sunt cantaret de manele, dar tu ai pus problema asta astfel ca mi ai facut scarba. Pe scurt esti o adolescenta prosta care in scurt timp va face bani in genul 50RON/ora, binenteles... daca nu o practici deja. Iesi afara zdreanta ordinara!
Da lasa ca aveti voi cultura, inspiratie
Auzi inspiratie...
Degeaba nici un chef nu iese calumea fara manele
Eu, de exemlu iubitul meu este rrom.
Si ce?!
Ma inteleg de minune cu el:X
Il adorrr
Asa cu manelele cele mai tari de pe piata
Asa ca cei impotriva acestor lucru ar trebui sa se obisnuiasca cu acest lucru. pentru. ca tot mai multe manele sunt in tara si tot mai multi asculta manele
Cei impotriva terminati odata ca va impusca tiganii
Liviu6763 întreabă: