Sincer imi plac dar nu toate, mai sunt si unele care chiar sunt un dezastru... dar unele sunt super si chiar fac atmosfera la petreceri, nu sunt fan inrait al manelelor dar imi place ce este super de ascultat indiferend de gen.
Hai ca ma enervez si eu. M-ai intrebat daca-mi plac manelele si ti-am raspuns cat se poate de sincer, fara sa dezvolt (ca te apuca plansul) si tu-mi dai nefolositor? De ce? Nu-ti foloseste informatia? Eu zic s-o bagi bine la cap. Manelele sunt o forma de subcultura, cu versuri agramate(de asta nu stii tu sa scrii) si vulgare. Sa-ti dedic una? "Pe la spate,
pe la spate,
asa vrea fetele,
toate"
Fatuco, esti prima persoana de pe site-ul asta care reuseste sa ma scoata din sarite cu adevarat. Drept urmare, iti dau o replica in care nu ma voi feri de cuvinte. Crede-ma, am avut de-a face cu niste idioti sinistri, dar asa ceva n-am mai pomenit pana acum. Concluzia: esti atat de proasta incat in scurta vreme oxigenul va refuza sa-ti mai intre pe caile respiratorii. Daca s-ar inventa un aparat pentru masurat prostia, tu l-ai face K. O in aproximativ 0, 1 nanosecunde. Nu am "valoarea" idolilor tai cu cefe de porc si lanturi kilometrice si nici nu o voi avea vreodata. Stii de ce? Pentru ca daca aduni toti neuronii plevelor ca tine si ca alde parizer, nu o sa ajungi nici macar la a mia parte dintr-ai mei. Nu am 4 clase? Ok, de acord. Am 12. Peste vreo 8-10 ani, o sa am si vreo 2 facultati. Tu ce facultati vei avea? Iti zic tot eu: niciuna. Nici macar pe cele mintale. Acum marş de-aici, mi-ai produs un dezgust incredibil (mai si mancam in fata calculatorului, dupa prostu-mi obicei), imi e pur si simplu rusine ca sunt compatriot cu retardati ca tine. Imi vine sa vomit.
@dianna1
,, aruncativa la gunoi se vede ca nu aveti nici 4 clase''
thoooamne, ce fac manelele astea din om... fetito, tu ne spui noua ca nu avem nici 4 clase si tu nu stii sa scrii si sa te exprimi? inteleg, stii sa dai din poponet pe ritmuri de manele. daca imi spui ca si fredonezi...merg si il mai omor inca o data pe Darwin ca nu a lasat maimutele la locul lor in baobab si sa ne ghidam numai dupa creationisti.insa si asa, ma gandesc ca si tu esti facuta dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu, iar atunci deja incep sa-mi pun probleme la cum arata dumnezeu...si cand ma gandesc ca unii i se mai si inchina...
Personal detest manelele. Nu am ce sa apreciez la ele. Nu sint melodioase, nu au versuri sa-mi atraga atentia. Oricum, nu te obliga nimeni sa renunti sa le asculti. Fiecare cu gusturile lui. Ideea de baza insa, este ca fiecare trebuie sa dea dovada de bun-simt. Asa cum eu nu dau boxele la maxim sa-i oblig sa asculte Pink Floyd sau Queen, nici ei nu trebuie sa ma oblige sa le ascult Salam-de-Vara sau Guta-Cur-de-Maimuta. Dar se pare ca rockerii au mai mult bun-smit decit manelistii. In Bucuresti cel putni, manelistii asculta cu boxele la maxim... pe oriunde mergi, vezi geamuri cracanate de unde rage maneaua, de unde urla subcultura.
Manele sunt ca si telenovelele, toate duc in acelasi oc, ba mai mult te fac sa iti creezi o lume a ta irreala, in care sa te simti bine, apoi cand te trezesti la realitate iti dai seama ca sunt doar niste povesti... sa nu mai vb de faptul ca, mesajul care i transmit este nul, iar ideea despre viata pe care te indeamna sa ti-o creezi este total opusa realitatii, asa ca, fratilor daca aveti suficienta cultura si considerati ca sunteti destul de maturi ascultati manele sa mai reduceti din cultura cu alte cuvinte acest gen de muzica este 3 in 1 (lipsa cultura, lipsa adevar, lipsa realitate)Nu am nimic cu manelistii doar ca nu ma regasesc in nimic din ce canta ei; imi plac banii, si baietii si ador viata, insa nu ma regasesc si nu am reprezinta.Se zice ca muzica pe care o asculti te reprezinta... cu respect dar cand vada cine canta si cine danseaza pe manele...nu mai imi trebuie.Mai bine ascult populare)
Esti o tarfa ordinara care si-o trange anal la chefuri. Sictir retardat-o si imbecilo. Eu sunt cantaret de manele, dar tu ai pus problema asta astfel ca mi ai facut scarba. Pe scurt esti o adolescenta prosta care in scurt timp va face bani in genul 50RON/ora, binenteles... daca nu o practici deja. Iesi afara zdreanta ordinara!
Da lasa ca aveti voi cultura, inspiratie
Auzi inspiratie...
Degeaba nici un chef nu iese calumea fara manele
Eu, de exemlu iubitul meu este rrom.
Si ce?!
Ma inteleg de minune cu el:X
Il adorrr
Asa cu manelele cele mai tari de pe piata
Asa ca cei impotriva acestor lucru ar trebui sa se obisnuiasca cu acest lucru. pentru. ca tot mai multe manele sunt in tara si tot mai multi asculta manele
Cei impotriva terminati odata ca va impusca tiganii
Ce inteligenti se cred unii si cei supara adevaru manele sunt faine si foloseste un raspuns adecvat. Se vede cate clase ai ca injuri ca la usa cortului arunca. te de pe o stanca pls :d
Voi vb de incultura la alti vai macar taceti recunoasteti ca va enervat ce va zis
Liviu6763 întreabă: