Sunt varzaaaaa! In toate auzim despre bani, femei si dusmani.
E ok daca dansezi pe o manea la petrecere - fiecare a facut asta desi unii nu recunosc.
...``sa moara dusmanii mei``
Acum cativa ani buni erau manele care imi placeau chiar daca nu eram fan manele. Era muzica de calitate totusi chit ca era stil manele si nu imi placea foarte mult. Manelele din zilele astea sunt superficiale.
Una dintre manelele mai vechi:http://www.youtube.com/watch?v=FSrQo8i-q8U&feature=related si cele din ziua de azi:http://www.youtube.com/watch?v=_SompXLNxLk&feature=related
...
O lalaiala
Mie una nu imi plac deloc Dar mai gasesti manele care sa fie frumoase
Ma rog Fiecare cu gusturile lui
Unora le plac manelele
Superbe, geniale, cu o linie melodica de mare efect, nelipsite din viata cotidiana [din pacate] si cu niste cantareti de o valoare incomensurabila intr-un cuvant : cel mai "tare" gen de muzica.parerea mea...
Ma dezgusta, mai ales aia.sexy braileanca (nu merita sa scriu numele ei cu litere mari). Uita-te la urmatorul link : http://www.youtube.com/watch?v=aijSM5X_Yvs;)). Lol!
Nu le agreez
Adica.
Am dansat pe o manea la o petrecere sau asa.
Dar nu as asculta una.
Sunt varzaaaaa
Auzi in ele doar bani, femei, dusmani si petreceri.
Muzica lipsita de calitate.
Mai gasesti 1 manea din cand in cand care e mai ok.
Dar.
Nu prea
Sorry pentru cei care asculta
Muzica lipsita de calitate a existat dintotdeauna. Timpul a avut grija insa sa selecteze valorile.
Oribile
Absolut oribile. punct
Imi e dor de vremurile cand cele mai cunoscute trupe erau Blondy, Akcent, Candy...
Nu treupele din zilele noastre
Cine vrea muzica buna sa asculte inna, metalicca, abba (mai rar)
Nu ascultati manele ca nu aveti ce intelege
pa-pa
Manelele din ziua de azi. Ce parere sa am.Cand aud cuvantul "manele" gandul mi se duce direct la femei goale, bani si masini ! Aaa si maimute.
Sincer mie nu imi plac, nu mi-au placut nici cele de ieri si nici cele de maine. Sper ca ai inteles ideea .
Succes.
Manelele e cele mai tari. Ce pot spune, ma lasa fara cuvinte acest gen de muzica (daca poate fi numit asa) cu niste versuri atat de bine gandite limitate la doar 3 categorii: bani, femei si dusmani.
Acum ca sa zic serios...nu le suport.
Manelele sunt manele.Sunt multe manele, foarte multe manele de prost gust.Multe vorbesc sau canta despre femei, bani, chiar si sex.Asta e muzica de cultura? Nu prea cred.La o petrecere mai merge adevarat, nu zic nu!
Din ziua de azi?
Poi parca ar fi de 50 de ani manele.
O sa am aceeasi parere mereu:Varzaaa!
La petreceri se mai accepta ))
Aceiasi pe care o am si despre cele de ieri, :-&. (adica una fooooooarte proasta)
Manele fac parte din categoria celor mai dezgustatoare si oribile genuri muzicale si numai oamenii care au nivelul psihic foarte scazut ar putea asculta asa ceva...
Nu conteaza ca sunt d azi sau de acum un an tot de rahat mi se par uneori numi pot explica cum pot sculta unii oamenii asemenea prostie
Mai bine intrebai ce parere aveti despre manele! Vreau sa te intreb si eu ceva:Tu ai fost vreodata la un concert sau la un spectacol unde artistul canta live? Sunt foarte multi artisti talentati, cu voce.De ce dracu ascultati manele? Sunt melodii copiate si falsificate in cel mai jalnic mod! Ce puteai sa te astepti de la rromi, decat hotie! Nu pot sa inteleg de ce ii ascultati! Sunt de ca**t!
Sint pentru oameni slab pregatiti si saraci cu duhul! prostitutie, limbaj trivial, alcool, infractori, analfabeti.Asta reprezinta manelele!
Patricia444 întreabă: