| Serendipity17 a întrebat:

Ce parere aveti despre,, maturizarea" lui miley cyrus? avand in vedere toate aspectele...noul look, purtarea, hainele de acum...
videoclipul can't be tamed
http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q&feature=relat ed
in video aproape s-a sarutat cu o femeie. :o

Ce parere aveti despre toate astea?
E de bine sau de rau?:|

Răspuns Câştigător
| Cristary a răspuns:

Rau!
Iti dai seama ce exemplu le da copiilor innebuniti dupa Hannah Montana?!
Doar, daca Hanny face asa, pai, noi de ce sa nu facem? Ca e bine! Hannah e super! si alte idiotenii de astea. Mie chiar imi placea Miley inainte, chiar pot spune ca o adoram, dar acum, cu schimbarea ei. Pacat de ea, sincer. Plus, ca avea si are unele melodii si acum frumoase, dar astea de acum, le cam editeaza, in loc sa-si foloseasca vocea atat de frumoasa cu care a inzestrat-o Dumnezeu. Ce sa-i faci. Dintr'o fata asa de bune, a ajuns o... Banii i-au luat mintile straight facestraight facestraight face

11 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Consider ca este bine ca a trecut de faza cu "hannah montana"

| Alex_2741 a răspuns:

Auciii inca o Lady Gaga? straight face. e prea de tot...coafiura stil Rihanna si imbracaminte stil Lady Gaga. don't likestraight face. un vot negativ din partea mea

si partea cu maturizatu are 17 ani happy e aproape majora si eawinking deci e cam OK dac cum a zis candva prea repede a luat-o happy Not good

| Oti a răspuns:

Wow.pana acum nu stiam de videoclipul asta.:-&

Mi se pare ca nu o prinde"rebelitatea asta".

Adica ii statea mai bine in rolul de fetita dulce asa cu era.big grin

Asta e acum! Parca e prea exagerata!laughingO ajunge pe Lady Gagasmug

laughing

Asta e.Deci in concluzie e cam de raustraight face

| heyulika a răspuns:

Mie imi place de ea mai mult acum decat inainte. Adica era timpul sa se maturizeze. Nu o sa fie tot timpul Hannah Montana. Doar ca din pacate multe fete mici pana in 12 ani o idolatrizeaza si vor sa o imite. Pentru aceste fetite schimbarea lui Miley reprezinta ceva shock. Toate ca toate insa sper sa nu se apuce de droguri si de alcool sau alte treburi. Fiecare artist are dreptul sa isi aleaga stilul potrivit numai sa nu exagereze si Miley a cam exagerat, insa deocamdata foarte putin din punctul meu de vedere

| claum01 a răspuns:

Pana la urma toata lumea se maturizeaza dar ea parca a luat-o prea dintr-o data. Poate vrea sa demonstreze ca acumm a crescut si vrea sa iasa din pielea asta de copil si sa duca i viata independenta.

| andre2726 a răspuns:

Nu cred ca faza cu sarutatu e bine dar faptul ca nu mai e aceea fetita si ca probail sa maturizat si a trecut de etapa numita hannah montana e dupa mine un lucru bun

| nuckelave a răspuns:

Mie mia placat. sunt fan miley cyrus

| lorra mng a răspuns:

Eu cred ca a fost si este foatre iubita de copii si doreste mult mai mult, pentru ca ea nu mai este un copil, ci o adolescenta si de foarte multe ori adolescentii vor sa para ceea ce nu sunt. si inca ceva... stie ea ca toate lucrurile acestea vor fi mediatizate si doreste poate sa stea pe coperta multor reviste si ziare. parerea mea e sa lasam viata sa decurga asa cum doreste dumnezeu nu sa o grabim noi.

| alysk84ever14_6997 a răspuns:

Mie mi se pare ca o facut un pas bun cu maturizarea. dar l-a facut prea brusc... vorba celor de jos... o ajunge pe lady gaga.si nu prea i sta ei bine asa>dar eu sunt fanul ei.:X:X:X o ador

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de raw

| beeea a răspuns:

Pai sincer e bine ca s-a maturizat, dar a cam intrecut masura pentru varsta ei
eu una nu sunt o fana infocata a ei, dar mai ask din cand in cand cate o mel
despre noua mel a ei ''can't be tamed" pot zice ca ii ft buna, in afara de video la care s-a cam exagerat, in rest e OK:*