Îmi place :
-pentru că versurile sunt geniale, mesajul transmis la fel.
-pentru că e muzică făcută de oameni cu experiență, și mai ales cu talent.
-pentru că mi se ridică părul de pe mâini la solo-ul de chitară.
-pentru că îți trebuie multă muncă să cânți la tobe așa.
-pentru că simți emoția din vocea vocalistului.
-pentru că e o melodie a cărei calitate a fost recunoscută de trecerea timpului, spre deosebire de "hiturile" din ziua de azi.
Personal, îmi place mai mult varianta a doua, dar și celelalte două sunt foarte faine... vorbim aici de Metallica, e imposibil să nu îți placă.
Chiar, a doua e pentru manelisti si argumentari ca alea sunt nasoale rau. Pai, in primul rand, imi pare rau pentru adolescentii(ma refeream la adolsescente) surzi(la modul figurat), care au urechile infundate de Justin Bieber, Selena Gomez ori orice alt "simbol" cica al house-ului. Metallica e o formatie rezistenta, inveti sa traiesti din muzica lor, caci are la activ in jur de 30 de ani. Cu alte cuvinte, cresti si te maturizezi odata cu popularitatea melodiilor lor. Melodia este fara indoiala cea mai buna, dupa parerea mea, dintre cele 3 variante. Se vede ca se pune suflet pe crearea ei! Si albumul discografic "reLoad" e preferatul meu de la Metallica, impreuna cu "Death magnetic''.
Asta este printre melodiile mele preferate de la Metallica. Este geniala si este printre melodiile care chiar m-au incantat de prima data cand le-am ascultat.
Imi place rock-ul, si melodia este super mentionez ca sunt fana Aerosmith, Guns n roses, Alice Cooper
Corina07 întreabă: