| Clorox a întrebat:

Ce parere aveti despre melodia asta?
https://youtu.be/WYRJ-ryPEu0
La ce ganduri va duce? Incercati s-o ascultati pe toata happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E draguta, Gaga oricum e de admirat pentru stilul ei cameleonic si pentru faptul ca poate canta orice.
e o artista completa, si o actrita foarte buna.

7 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Oleaca masochista. Are 17 milioane de motive sa dispara...da' vrea unu' sa ramana. Fara sens, din punctul meu de vedere.
Mdaar, daca ascult fara sa fiu atent la versuri...e placuta. Nu-mi da o stare naspa.

| Clorox explică (pentru Staind):

Ba' are sens, chiar mult, imi pare rau daca tu n-ai inteles...
In melodia asta s-a referit la cariera ei, a avut multe pe cap in ultimii ani, a fost in punctul de a se lasa de cantat, plus multe, multe alte probleme.
Si singurul motiv pentru care nu s-a lasat de cantat este pentru noi, ii place ce face, chiar daca i-a fost greu!
In fine...

| Staind a răspuns (pentru Clorox):

Ai intrebat ce imi transmite.
Nu ii urmaresc viata, nu au sens versurile ei pentru mine pentru ca, nu o simpatizez asa de tare. Prin urmare, pentru mine sunt iesite din context asa ca le percep ca atare aka superficial.
Prins?
Sper.

| Clorox explică (pentru Staind):

Oh, da, sorry uitasem...
laughing

| Nitroblast a răspuns:

Pe la jumatate mi-a dat creierul BSOD. Din fericire.

Clar nu e genul meu si nu o sa inteleg niciodata tipul asta de muzica. Nu ma refer atat la genul propriu-zis (gen care mai degraba definit de personalitati decat de piese sau de caracteristici muzicale) pe cat ce inseamna, ce transmite, etc.

| Clorox explică (pentru Nitroblast):

Da' tu ce asculti?

| Nitroblast a răspuns (pentru Clorox):

Orice piesa cu mesaj si din care poti baga ceva la cap.