Neata. nu sunt o manelista inraita dar imi place. e draguta mel.
multumesc.
Voi sunteti dusi? eu chiar am dat click pe randurile albastre.va bateti joc de mine!
Sti cum sunt de exemplu pizzeriile alea care scot pizza "la minut", sau presa"la minut", briose "la minut" etc.Asa a scos si Guta alta melodie "la minut", cu versuri luate din ziar de la pagina de bancuri, si linie melodica care probabil o mai intalnim la vreo 15 melodii de ale domniei sale.Eu nu o pot numi muzica... poate parodie, pamflet in cel mai bun caz
S-au adunat sa raspunda la intrebarea asta toti fauritorii de subcultara? imi place ca iau stupid de la dintr-astia. daca luam de la cineva inteligent ma deranja... dar asa...mai dati-mi dragilor!
Stupizi fara numar fara numar fara numar............cine e penibil la mama lui pana la urma?
Eu desi am citit intai, fiind un mare curios prin excelenta!, tot am dat sa vad despre ce-i vorba! Ca sa nu mai zic ca reactia de ofuscata a scorpionitei m-a facut sa rad ca lumea! tipul arata ca naiba fara mustata, dar ce conteaza, le ridica la fiecare copil cate un palatoi?! Le! Kitschul va avea totdeauna mai mare priza decat cultura autentica! Mi-a placut doar ca acolo e vara, fata de spleenul asta autumnal...