Waw.super.
Am auzit'o prima data la prietena fratelui meu. o canta. N'am reusit sa o intreb ce melodie e. A doua zi iar: o canta un coleg. Dupa cateva zile eram deja innebunita .toti o stiau numai eu nu.si apoi am cautat'o pe net si de cand am gasit'o numai pe'asta o ascultpana si lu maicamea ii placedeci e super
Melodia e super tare, o auzeam in club si nu stiam absolt niciun detaliu despre piesa, am inceput sa o caut pe net pana intr. o zi cand am auzit. o la radio.
Stiu ca e un proiect in care e implicat Smiley de la Simplu si stiu ca tot acesta canta.
In ceea ce priveste versurile, sunt putine, dar fredonate de Smiley suna foarte bine.
Buna!
Pot spune ca am o parere foarte buna, deoarece melodia este cantata foarte bine. Melodia o ascult de 1 saptamana jumatate.
Imi plac versurile pe care le stiu la perfectie. (Daca ma scoli la 2 dimineata ti le spun)
R: Voila, la la la c'est la.
Voila, la la la c'est la.
Here I am
Standing tall
I'm free of all
The hate in the world
Here I am
The fuse is bright
I see a light
The light in your eyes
x2
R:Voila, la la la c'est la.
Voïla, la la la c'est la.
Deci mai pe scurt melodia este minunata, superba.
E super mai ales faptul ca nu am mai auzit-o o face si mai grozava! versurile sunt minunate. e o melodie tare ce mai!
Intotdeauna... cel favorabil.la o cearta sau critica niciunul nu -si asuma greseala.sa se corecteze.ideea este ca; daca-ti spune unul, are dreptul la o opinie. dar daca-ti raspunde si al doilea si al treilea la fel? asa ca banuiesc, tu nu faci exceptie de la regula.sau faci?
Patricia444 întreabă: