Părere obiectivă sau subiectivă? Obiectiv: Are versuri bune, are flow, cântă bine, are versurile cam prea triste dar asta îl diferenţiază de alţii.
Subiectiv: Îmi place foarte mult melodia "Înger şi demon" de la el. Am ascultat-o de foarte multe ori... Şi îmi mai place "Lăutarul din beci" unde explică printre altele care e faza cu versurile care le are ("când îmi pun mintea fumată /sau inima îndurerată pe beat /cine crede că fac rap e chiar tâmpit"). În general îmi place.
De ce se tot insinueaza ca muzica aceasta(gen Nimeni Altu, Parazitii etc etc) inspira incultura? E purul adevar.decat Ina sau alte rahaturi, mai bine ceva real.
cat despre el, da, ascult si inteleg mesajele lui. S'o tina tot asa!
Nimeni Altu este pentru mine un al doilea umnezeu.Traiesc zilnic cantandu'i melodiile, simt fiecare vers in parte.E arta, e genial, e pur, e marfa!
Am tricoul, am dat precomanda si astetpt cu nerabdare,, transmisii in distors".
Pace!
Cand spui MUZICA, te gandesti si la cultura...
Cand spui Valeriu Sterian, te gandesti la cultura, istorie, revolutie, libertate...
Cand spui Nimeni Altu'... Mai continui?
Nimeni Altu o arde prea tare sa fim seriosi, iti atinge sufletul cu piesele lui, ne putem mandrii cu un Hip Hop -er ca el!
Mie imi place Nimeni Altu, mai ales melodia Inger si demon, dar asta nu inseamna ca nu ascult si alte genuri muzicale. Ascult si muzica care induce cultura, dar ascult si melodii in care ma regasesc.
Imi pare rau ca nu e mai popular si ca nu-l cunoaste lumea, dar in acelasi timp imi pare bine pentru ca versurile lui pot sa le am linistit in suflet si sa stiu ca sunt pentru mine nu si pentru celalat de langa mine...
Omul asta nu e om... imi pare bine ca nu-l intelege lumea, il inteleg eu pentru toti. e idolul meu... desi el traieste intr-o lume morbida si sociopata (cum se si numeste casa de discuri)
Salut! Nopti prea lungi - Remixurile - download exclusiv @ www.sociopatrecords.ro!
Hmm...Nimeni Altu? prea tare omu` asta! toti zic ca nu e cine stie ce sau ca nu le place. intr-adevar "gusturile nu se discuta" dar nimeni nu stie prin cate a trecut el. Mai exact, toate melodiile pe care le are in care zice de mama care e suparata si de tata care e beat se refera la parintii lui. Si melodia "Inca o poveste" se refera tot la el. L-au gasit vecinii si norocul lui a fost ca nu a murit, a stat si la Balaceanca asa cum zice in melodie. Toata stima si tot respectu` pentru el ca a reusit sa treaca peste toate! Cat despre melodiile lui... sunt triste dar pur adevar! Ascultati melodia "Fii ai bravilor soldati" are niste versuri pe care nu le gasesti nici in cel mai cunoscut cantec patriotic.
De unde stii ca e vorba de el in melodia Inca o poveste?
Interesante comentariile voastre, mai ales ca n-aveti ALTCEVA DE FACUT decat sa criticati muzica unui om. daca aveti chef de criticat duceti-va la concerte si spuneti-i personal ce aveti de spus. si fata CARE ESTE antimanele se contrazice MAXIM(2 cai frumosi) mai uitati-va mult pe net, stati cat mai mult in casa sau...traiti.