Nu mi plac melodiile acestor artisti.Melodiile Innei pur si simplu seamna una cu alta...
Mie, sincer mi se pare ca Andreea Balan avea niste melodii extrem de faine ( Aparente, Opss etc), iar acum. mi se pare prea tras de coada.Sincer nu imi place muzica de azi.Toata lumea numa dj sava, dj raulac, numa dj-uri .
Americanii sunt cei mai buni, poate din intreaga lume. Ei fac filme deosebit, si melodii la fel
Romanii ne baga doar in crize!
N-ascult asa ceva, chiar nu pot asculta acelasi lucru repetandu-se de sute de ori in fiecare melodie. Am ramas la muzica veche(anii '60, '70, '80) care INCA se mai asculta dupa zeci de ani, dand dovada de o calitate la care muzica din ziua de azi n-o sa ajunga niciodata.
Nu. mi place.
Si stii de ce?!
Pt.ca mari talente ca Gheorghe Gheorghiu, Mircea Baniciu.si multi altii.sunt dati la o parte pentru. pitipoancele si cocalarii care se dezbraca sa se uita lumea la videoclipurile lor.si.in plus melodiile lor seamana.nu e nimic nou. aa si inca un aspect.nu's in romana.nici macar numele trupelor."deepside deejays, david deejay."..frate.aia sunt romani?!
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva. Dar asta e parerea mea.
Frumoasa mai ales ca is foarte ritmate. deci si unele melodii chiar sunt foarte tari.sa o tina tot asa! si melodia care ai gasit-o tu are un ritm ametitor, niste voci incredibile si un videoclip pe masura, felicitari!
Mie una nu-mi place deloc muzica din ziua de azi. o prefer pe cea din "ziua de ieri"(anii '60-'90)
Pe Asia dansam de m`au deochiat atatea persoane, sa nu mai zic de 3sudest. Fireste, fiecare cu timpul ei... iar pentru ca oamenii vor sa auda altceva si sa vada o groaza de femei goale prin videoclipuri... uite asa a aparut inna. Asta se numeste muzica comerciala, iar eu nu ascult asa. In general ascult formatiile straine, pentru ca in Romania se face foarte putina muzica buna, care sa ma relaxeze si sa ma destinda.