| Byaa99 a întrebat:

Ce parere aveti despre muzica rock? *spuneti sincer*. daca o parere coincide cu a mea dau funda.

Răspuns Câştigător
| LastChance a răspuns:

Păi, având în vedere că ascult numai rock/metal îţi dai seama că am o părere bună despre ea. Poate ţie nu îţi place, nu îmi pasă. E muzica în care mă regăsesc şi simt că asta voi asculta toată viaţa. Consider că rockul e pentru persoanele cu creierul cât de cât dezvoltat, în timp ce maneaua, danceul şi houseul sunt pentru maimuţe. Părerea mea.

Baftă!

18 răspunsuri:
| SouthOfHeaven a răspuns:

Eu cred ca muzica rock ( si subgenurile sale ) transmite de fiecare data un mesaj. Versurile sunt scrise din inima, si reprezinta mereu trairi, sentimente. Poate de aceea muzica rock nu este apreciata de foarte multa lume, pentru ca nu toti inteleg mesajul. love struck

| Necrophagist a răspuns:

Dacă îţi spun părerea mea o să o schimbi pe a ta sau care naiba-i scopul aici?

| EnterSandman a răspuns:

Muzica rock nu este doar muzica.este si un stil de viata.care nu se aseamana cu nici un alt stil.muzica rock este unica si cea mai buna.am ascultat toate genurile de muzica posibile.si am ajuns la concluzia ca rock-ul este cel mai bun gen de muzica.nu are rost sa ma lungesc,ai prins tu ideawinking, mai citeste din mesajele mele, si ai sa vezi ce inseamna rock-ul pentru mine big grin

| Șâret a răspuns:

Mulți "inteligenți" nu suportă rockul și nu-l ascultă doar pentru a nu admite că nu-nțeleg mesajul, și se consolează cu Inna sau alte prostii pentru că e un ăsta e un gen muzical accesibil, care, de fapt, de multe ori, nu transmite sentimente profunde, așa cum face rock-ul, ci doar banalități.Eu una iubesc rockul, nu e doar muzică, e viață, și știu că altă muzică se poate descrie astfel.Rockul e...ce e, nu poate fi ușor înțeles, dar cine îl înțelege pune pasiune în el!

| Byaa99 explică:

Daca as putea vas da funda la toti pana acum in afara de silencer care probabil e greu de cap si nu intelege. big grin

| Byaa99 explică:

Mai puneti chiar caca am dat funda laughing

| Șâret a răspuns:

Oh...m-am liniștit.Am crezut că-i înc-o viitoare soție a lu Bibăr pe TPU.

| FakeIllusions a răspuns:

Live,Bieber isi face haremsmug?

| Dumnezău a răspuns:

Nu mi-as concepe viata fara rock,chiar daca ascult relativ,de putin timp,vreo trei ani.E peste orice alt gen,deoarece reprezinta viata asa cum este,asa cum ne intalnim toti cu ea,nu e cine stie ce lalaiala cu ceva de genul ''sun is up,move your body''.Si cum au mai spus mai sus cativa,rock-ul e un stil de viata pentru multi,deoarece nu oricine poate sa-l asculte si sa-l inteleaga.
Nu sunt hater, fiecare poate sa asculte ce vrea, atata timp cat nu-i forteaza si pe ceilalti sa asculte acel gen.Insa,rockul,nu necesita aceasta fortare.Nu trebuie sa te duci la prieteni cu castile in urechi si sa le spui:''Asculta si tu asta'',iau ei castile si poti sa-i convertesti imediat,daca nu sunt cimpanzei cocalari.
E muzica perfecta,pentru ca te ajuta sa vezi lucrurile mai in profunzime, si te dezvolta mintal(am invatat germana de la Rammstein). Nici eu nu stiu sa explic prea bine, e ceva de neexplicat...e epic-ul intruchipat.Ador rock-ul si voi mai face asta cel putin 50 de ani.Nu conteaza ca nu poti sa dansezi pe el, poti plange si iubi mai bine decat pe orice alt gen de muzica.

| Polaris a răspuns:

Rock = eu.

Eu nu-nţeleg absurdităţi.

| Nesquik_1900 a răspuns:

Eu ascult numai rock/metal (nu sunt plagioatoare phbbbbt), deci nu aş putea trăi fără muzica aceasta. Toate melodiile rock/metal au un mesaj aparte care trebuie studiat. După cum a zis şi @AddictedToKetchup, şi acum citez : "Mulți "inteligenți" nu suportă rockul și nu-l ascultă doar pentru a nu admite că nu-nțeleg mesajul"
Imaginează-ţi-l pe nicolae puţă analizând versuri de genu : Let chaos entwine
On defenseless soil
Remove errors of man
And sweep all the weakening cand

I am war, I am pain
I am all you've ever slain
I am tears in your eyes
I am grief, I am lies

| Byaa99 explică:

Silencer... mai bine te abtii de la comentarii ca oricum sar butea sa vi un justin beberon 2

| Byaa99 explică:

Sa fi* scuze

Vezi că ai scris greşit „sa fii" pentru a doua oară. Chiar dacă ascult metal şi jazz, pot spune că nu e o jignire genială aia cu Biber.

| Byaa99 explică:

Imi pare rau ca am scris gresit draga love struck dar oricum mai bine taci ca nu am chef de voi astia care se prefac ca nu inteleg ceva numai de dragul de a se certa. bye - puuup dulcee - bye :*

| drugo a răspuns:

E buna ma, chiar excelenta laughing
nu pot trai fara ea
imi unge sufletul

P.s. pentru nebuni eminem, 50 cent, lil wayne, 2pac rulezzzz

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Cel mai frumos stil de muzica din cate exista! As vrea sa ascult rock pana mor dar nu cred ca as putea pentru ca cred ca o sa ma plictisesc! Cand ascult genul acesta de muzica ma relaxez si ma detasez de viata asta de rahat pe care o duc! apropo ai pus o intrebare foarte buna, te felicit!

Întrebări similare