Daca nu iti place de ce ma intrebi? Sa vezi parerea mea? Daca zic ca-mi plac sau nu, iti schimbi si tu opinia? Iar daca in cazul in care tu crezi ca black metalul este exagerat, atunci tu cam exagerezi in alte domenii.
Este una dintre cele mai bune formaţii româneşti de Black Metal.
Caută-i la
http://www.allmusic.com
şi te vei convinge.
Vezi şi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Negur%C4%83_Bunget
sau
http://ro.wikipedia.org/wiki/Negur%C4%83_Bunget
Că sunt unii care nu agreează acest stil, asta e cu totul altă poveste.
Pentru Dan: Stai linistit, daca tie iti place asta nu inseamna ca o sa fiu de acord cu tine si repede sa imi schimb parerea.Pune si omu`o intrebare sa vada parerea celorlalti si repede e asaltat ca cica "e exagerat in alte domenii". Asa si? Care e problema?
Eu cred ca 'astia' nu au ce face si repede comenteaza la parerea altcuiva.
Daca te deranjeaza parerea mea, hai ma` sa te vad ce imi faci?
@anniluzzis:si pana la urma ...la ce ti-ar trebui parerea noastra? care e rostul topicului? sa te ajutam cu niste raspunsuri doar de oracol de a 5-a sau sa-ti influentam gusturile? dragoste cu sila nu se poate deci daca muzica lor nu te convinge cum te-ar convinge cateva click-uri? exagerat e michael jackson pe care-l asculti tu si nici pe departe negura bunget.eu cred ca tu n-ai ce face si ne intrebi minoritati.nu iti face nimeni nimic si nimeni nu va fi intrigat de un post de-al tau. aaa da.pace
Oo, si crede-ma, nu ascult michael jackson
si aici ai dreptate... e exagerat
oricum nu imi influentati gusturile, am vrut sa vad pareri si pareri
oricum nu mai ma uit la topicul asta ca vad ca unii chiar au chef sa imi demonstreze mie cine nu sunt
In primul rand nu mi-ai raspuns
iar in al 2-lea rand...
Quote from anniluzzis:
,, MJ, Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury
kurt cobain si altii... postat la 26 Aprilie 2010 22:04''
de unde rezulta ca nu ne prostesti tu pe noila o parte cu gluma! sa trecem la lucruri serioase.ai toate sansele sa iti placa bunget.esti pe calea cea buna cu metallica, osbourne, scorpions... dupa clasici urmeaza si greii negri.primul impuls spre ei il vei face singura dupa o perioada sanatoasa si fara parerile unui site ieftin.
Beeey @moodyblues. ce aia mea comentezi ca bou`?
daca tu nu stii ce inseama Metallica sau Ozzy O.
nu mai comenta ba nene.
Bai voi sunteti inapti sau un pic dezaxati? Citit ba raspunsurile de 4 ori inainte sa raspundeti, ca vad ca aceste se ridica la un nivel mult peste ceea ce creierul vostru poate sa inteleaga. Tu asta cu Negura Bunget esti cam indecisa, vrei parerea dar nu prea, ti se par exagerati dar nu prea, daca ei ti se par exagerati de Mayhem ce mai zici? Aia cum sunt? E diferit draga nu exagerat. Ai auzit si tu de Negura Bunget si iti dai cu parerea...
Tu asta, bitzule, care scrii "tz". completeaza acolo Ozzy Osbourne ca pare ca ai dat un citat, nicidecum o idee proprie. Ai inteles cam prost, si lasa acadeaua aia a ta si linge-o singur, nu o mai impartasii cu restul lumii. e contaminata. De unde tragi tu concluzia ca ea nu stie ce e Metallica sau Ozzy O. ( sa intelegi si tu )? Greu nene, greu. Opaaa, acum vad "eram mai fericitA ". Esti fata ma? Ahahaha. si ce ai ma tu? Acadeaua nu? Darnica mai esti ma... Si de ce e ma Michael Jackson exagerat? Ca il asculta toate pitipoancele in ziua de azi?. Esti total pe langa.
Bine ma`.
cine e exagerat? nimeni. toti sunt diferiti, chiar si 'crv' de lady gaga, nu e exagerata... e diferita... e diferita de noi, 'boii' care nu stiu sa se imbrace si ne arata lady gaga cea mai tarfa cum sa ne imbracam si cum sa cantam.hai ma lasati?
Nu exista exagerat sau ciudat ci diferit sau mai bine spus ce este iesit din limite depinde din opinie in opinie.in concluzie toti suntem exagerati cel putin dintr-o perspectiva. exact! chiar si lady gaga e diferita dar cine a spus ca suntem noi boii? nu o poti compara cu negura bunget folosind si alte cuvinte in afara termenului,, exagerat''sau e vocabularul tau prea restrans? pe cuvantul meu daca inteleg unde vrei sa ajungi
banuiesc ca intrebarea lui dan era adresata mie. acum din umila mea opinie michael jackson era exagerat nu pentru ca este inventatorul muzicii comerciale sau ca este ascultat in prezent de pitipoance ci pentru ca el insusi era un pitipoi. dar asta e din punctul meu de vedere al fenomenului neancadrat in realitate adica,, exagerat''.
Doamne... daca s-a ajuns sa se certe lumea si pentru Negura Bunget atunci e rau frate.
In primul rand mie imi plac, in al doilea rand, cum a spus si @moodyblues, daca asculti metallica, scorpions ai toate sansele in vitorul apropiat sa treci si la negura bunget.La toti ni s'au parut exagerate la inceput dar pana la urma ajunge sa ne placa.Calma oameni buni.
Pai asa e! mai intai la primul contact cu black-ul am ras pe cinste o buna perioada de timp, dupa aia m-a plictisit si pana la urma a ajuns sa-mi placa grohaila aia de nu mai pot.