The man who sold the world, Lake of fire, Smells like teen spirits, About a girl, Where did you spleep last night... si cred ca as putea continua cu o gramada de piese de`a dreptu` tari. Sa fim seriosi?! Satanisti? ).
Super tare:X. Canta f tare, unele melodii sunt legende. Ca persoane habar nu am, nu i-am studiat, dar muzica.:X.
Da pacat de kurt...
@ paul27 : satanisti? :O wtf dude? daca aia's satanisti, nu vreau sa ma gandesc ce zici ce trupele sataniste.
Eu una nu ascult, nu e genul meu, dar am auzit ca e o formatie destul de buna.
@ paul27 : dragule, tu ai macar vreun pic de habar ce inseamna sa fii satanist? daca nirvana's satanisti, atunci eu's maica tereza.
@paul27, tu chiar ai o problema destul de grava legat de satanisti. Ai cumva traume din copilarie? Te'o batut atat de tare mamica la popou ca ti'o ajuns materia cenusie acolo?
Tăceţi mă sataniştilor din gură. Huuu... vă tot legaţi de săracul @Paul. bă da voi nu ştiţi că însuşi Kurt Cobain era satana?Doamne după voi copii şi blonda asta, Lady Gaga e satanistă
Nirvana e una dintre cele mai bune formaţii care o să o ascult toată viaţa cu drag.Chiar mi'ai făcut poftă de nişte Nirvana acum
Ioi paula...bine ca ne-ai zis aveam eu o banuiala cum ca ar fi insusi satana, da' nu eram sigura.acum stiu.hahaaaa. ma duc sa dau anunt in ziar.si pe net.sa stie tot google'ul.
Da, imi place, si il ador pe Kurt Cobain, e genial (era)
Adevarul e ca Nirvana ascult rar, in momentele mele de depresie
E una din trupele mele favorite!
Kurt Cobain era genial in ceea ce facea, iar acum este o legenda!
Kurt Cobain nu a fost un ratat ce sa sinucis, ci un geniu neintales.
Voi macar ati citit jurnalele lui Kurt? Nu, atunci ar trebui sa o faceti.
Si dupa acea sa comentatii.
Si melodile lor sunt extraordinare, epice.
Nu ai cum sa nu le adori!
Eu ascult Nirvana și sunt un crestin practicant, nu cred ca este o trupă satanista ci doar non-conforma.
Exista o fracțiune din Rock care promovează satanismul și violență dar asta nu inseamna ca gata o trupă de metal e satanista, chiar eu însumi cunosc preoți care ascultă rock.