| AleAnyo a întrebat:

Ce parere aveti despre noua melodie a Selenei Gomez - a year without rain? Nu stiu exact cat e de noua dar eu am auzit-o de curand pe net si mi-a placut mult. Mi-am pus-o si pe mob, si pe mp3. Daca nu ati auzit-o, acesta este link-ul de unde o puteti asculta si viziona: http://www.youtube.com/watch?v=M8uPvX2te0I&p=2F98C6906F9 8032A&index=3

Răspuns Câştigător
| NothingImportant200 a răspuns:

E bestiala :X

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Nu imi place.

| Floreenofficial a răspuns:

E faina!:X
cred ca e mai faina ca primul single round and round :-s

| OHmyGosh a răspuns:

Radudavid36,daca erai atent, ideea asta era:sa para mai matura.sa se vada ca s-a maturizat.
de aceea s-a machiat altfel.
si ii sta foarte bine asa.
A Year Without Rain este preferata mealove struck.De-a dreptul superba melodia, cantata de o fiinta si mai superbalove struck.

| Didu a răspuns:

Ce chestie, in timp ce o ascultam am citit intrebarea laughing. E superba, dau mereu replay. Imi place mai mult varianta asta decat cea a Leonei, chiar daca Leona e mai talentatabig grin. Cat despre Selena, si-a imbunatatit considerabil calitatile vocale, iar ca aspect pot sa spun ca e superba x_x.

| BubuLina999 a răspuns:

Da stiu melodia. e frumoasa. si ea la fel, imi place mult rochia ei din videoclip.

| radudavid63 a răspuns:

Melodia este minunata dar videoclipul dovedeste ca ia vrea sa para mai mare decat este.