Parerea mea e ca sunt niste pusti fara creier pe care parintii nu ii pot controla.Asa se ajunge la fenomenul cunoscut sub numele de "emo kid" cum spun adolescentii mai nou. Mie personal nu-mi plac melodiile triste si nici rock-ul dar fiecare are gusturile lui.De aceea se spune "Fiecare cu gusturile lui.". Singurele melodii putin triste" care imi plac sunt cele de la Blaxy Girls.Nu prea ascult formatii.Cat despre Tokio Hotel nici mie nu-mi place. Poate doar "Automatic" de pe albumul "Humanoid" dar nu ma prea omor dupa melodie.
Careka cuvantul emo include tokio hotel...eu una acult tokio hotel si nu`s emo. deci soryy ca iti zic de ei da si ei canta super misto ^^ a si eu am tot 13 si de 4 ani ascult tokio hotel deci sunt marfa... a sa nu uit ROCKu`i la PUTERE :X:X :*:* asa deci stilu emo-rock e super misto daca te include si pe tine continua tot asa :*
@George Nu fi rau ca si tu ai pus intrebari cand n-aveai ce face la greu.
Rade ciot de oala sparta.
Nu stiu prea multe despre ''emo rock care mai include si screamo''.
De fapt, e prima data cand aud de asta.
Cat despre emo, ce sa zic. sunt doar niste copii neintelesi, dar care totusi exagereaza putin prin ''drama'' pe care o fac, din unele probleme.
Dar, paan la urma, sunt tot oameni, ceva ma diferiti.
Mie sincer imi plac. (adica stilul mai mult )
Ce trupe ascult?
Tokio Hotel (chiar daca nu iti plac), Paramore, Nightwish, Evanescence, Lordi. (astea de rock sau subgenuri)
Dar in general ascult hip-hop .
Pa-pa!
Emo rock... ce'i asta? Vrei să zici hardcore redenumit. E doar o modă trecătoare.Crezi ca nu toate formaţiile au şi piese triste şi romantice? E doar o criză de moment, o să'ţi revii şi din asta.
"pusti fara creier"?! nu mi se pare normal sa criticati niste persoane care practic nu v-au facut nimic.ma rog.revenind la intrebare. din punctul meu de vedere genul emo-rock mi se pare foarte ok.adica.eu una sunt adepta a unui stil destul de complex. o combinatie gen emo-goth-casual. si printre trupele mele favorite se afla: Placebo, Paramore, HIM, MCR etc.
bafta!
JessyTGR întreabă: