Sincer, dupa ce am ascultat/vazut Queen cu Freddie Mercury, niciun alt solist nu ma mai poate impresiona. Si sunt fan Queen de prin anii '70.
E decent,isi cunoaste limitele si nu incearca chestii extravagante cu vocea,as spune ca i o chestie de respectat avand in vedere imensitatea numarului de trupe de cover a caror solisti incearca sa copieze cat de mult cu putinta solisti a caror skill uri sunt cu mult peste nivelul lor.
Eu il vad pe Lambert ceva gen "jukebox",e si el pe scena acolo sa recite versurile, nu incearca sa l imite pe FM, cel putin din punct de vedere muzical, ca vestimentar, mi a curs sange din ochi cand l am vazut.
Nu prea am o parere anume, adica am mai ascultat melodii de la Adam Lambert si mi-au placut, melodiile lui m-au facut sa inceapa sa imi placa rock-ul (cand eram prin clasa a7-a sau a8-a ), dar am inceput sa ascult rock mai des doar de cateva luni si imi place mult acest gen de muzica.
Trupa Queen a incetat sa existe odata cu moartea lui Freddie. Ce avem acum e Brian May, Roger Taylor & others.