Are voce frumoasa
Nu trebuia deja sa judecam de rau pentru ca e mai tanar ca si restul... e un inceput .
Si bine zici, e si simpatic.
Dupa Jonas Brothers se pare ca el e noua revelatie americana
Sa recunoastem... e simpatic
Bleah... nu imi pot imagina unde gasesc cei de la Disney mascotele ăstea?! Sa fim seriosi, kidu' ăsta e prea infatuat; am ascultat o piesa de-a lui pe youtube (avand in vedere ca e omniprezent, pana la urma tot ajungi sa asculti o piesa, doar ca sa te convingi) si nu mi se pare potrivit ceea ce canta el, atitudinea/stilul sau, pana si freza sa, avand in vedere varsta. Totusi, are doar 14-15 ani din cate am inteles! Pare un neintarcat! Orice lucru trebuie facut la o anumita varsta, nu mai devreme sau mai tarziu...altfel pare ridicol!
Si nu e de la Disney! Nu are nicio legatura cu Disney! Usher l-a descoperit, nu Disney
@onutzu @emeraude Nu are nicio treaba cu Disney stii ceva, daca nu stiti nimic, mai bine nu comentati.
Vaaaiiii...este superb baiatul asta:X
Deci are o vocel minunata. tin minte ca anul trecut eram obsedata de el.asa...revenind
Eu cand ii ascult melodiile parca se petrece ceva in mine, este minunat:X
Si toti cei care sunteti impotriva lui BASTI!
Ba ce prosti sunteti cu toti Justin Bieber nu ii star disney! Ce aveti cu el mah ca ii chiar dragut. Uitativa si voi pe youtube sa vedeti ce tare ii si o sa va convingeti.
Mdea... Elvis Presley fuckin' rocks the best, guys! Imi pare rau ca noua generatie a ajuns in halul in care inghita pe nerasuflate orice produs prost ambalat... ce conteaza daca e de la Disney sau nu? Credeti ca pe el sau pe impresarul lui () il intereseaza ca va provoaca obsesii sau chestii de genul?
Money&fame!