Ieri l-am vazut si chiar am discutat cu cineva despre el. E cam patetic...Credeam ca va fi ceva impresionant avad in vedere ca sunt doua cantarete atat de in voga. Melodia lasa de dorit iar videoclipul e zero barat.Beyonce nu poate fi ca Gaga si Gaga nu poate fi ca Beyonce, sunt doua stiluri opuse.
Deci mie nu imi place melodia deloc, iar despre videoclip... ce sa spun, mai bine nu comentez. Ma asteptam la mult mai mult de atat de la 2 vedete ca ele. Imi place foarte mult Lady GaGa, imi place si Beyonce (mai putin, ce-i drept), dar featuring-ul asta m-a dezamagit complet. Sunt doua stiluri diferite din toate punctele de vedere... nu merg!
Just
Mie imi place poza asta enorm:X:X si melodia
http://www.youtube.com/watch?v=iPgXyjPwrxc&feature=related
Mie imi place mai mult videoclipul decat melodia, dar sunt de acord cu Anna, Lady Gaga si Beyonce sunt doua persoane complet diferite si ca stil, voce, dans etc...
Hmm, eu sunt de parere ca ideea videoclipului este sa arate cat de excentrice pot fi ele doua. tocmai de aceea au ales sa faca duetul acesta, ele fiind intr-un fel sau altul in antiteza . faptul ca videoclipul e facut pentru a-si promova imaginile reiese si din faptul ca melodia e cam nesarata si fara sens. per total, imi place clipul, e lasciv nu mai zic cat de mult imi place beyonce, pe care am admirat-o mereu. e putin diferit stilul pe care il adopta in ultima vreme, prea multi craci goi si imbracaminte sumara, dar tot mi se pare ca reprezinta idealul feminin.