Parinti idioti, nu-s capabili sa-si educe copiii cum trebuie, dar stiu sa-i invete gunoaie inutile. Ma bucur ca nu cunosc cazuri personal
Am despre ei cam aceeaşi părere pe care o am despre părinţi care bagă copiilor încă din scutece poveşti cu diavoli, infern şi draci.
De fapt, nu, cazul prezentat de tine este mult mai inofensiv.
Oameni batuti in cap.
"copiii de la o vârstă fragedă, când ei nici măcar nu au învăţat să vorbească", probabil nici parintii lor nu stiu sa vorbeasca si spun "Eu este...".
Fiecare om are dreptul sa faca si sa gandeasca ce vrea cu repercursiunile de rigoare.este alegerea fiecaruia sa isi educe copii asa cum a fost si el invatat.pot sa condamn un om pentru ca desi isi da seama ca greseste continua, asta mai mult decat un parinte ca isi indeamna copilu la a asculta acest gen 'muzical'.mai degraba e nasol cand vezi ca sunt invatati sa fure, sa dea in cap, sa considere educatia nefolositoare
Dar să te întreb pe tine, ești de acord ca un copil să învețe de mic să asculte muzică blues/rock/clasică?
Nu, nu sunt de acord.
Nu am învăţat sau sfătuit pe nimeni niciodată să asculte muzică blues/rock/clasică. Şi cu atât mai puţin nu mi-aş învăţa propriul copil să asculte ceea ce ascult eu, mai precis rock/metal. Mi se pare o tâmpenie să-ţi înveţi copilul să asculte ceea ce îţi place ţie.
Și dacă observi că peste timp are tendințe de a asculta manele, l-ai sfătui măcar?
Probabil dacă ar lua pe un drum greşit ca ăsta, l-aş sfătui.
Dar nu l-aş obliga de la bun început să asculte ce-mi place mie. Dacă el a acumulat suficiente cunoştiinţe despre respectivul gen muzical şi crede că nu-i dăunează, n-am ce-i face. Cum nici părinţii mei nu au avut ce să-mi facă mie când am dat-o pe metale.
Foarte proasta.La fel ca cei care obliga copii sa asculte rock, rapp, pop(Velea etc) etc. La muzica clasica(formatoare de caractere) nu se aplica.
Offf, aici se poate de spus mult, dar o sa spun doar citeva idei.
1. Copii au un interes special catre orice, insa unii parinti ii supraincarca si acestia pierd interesul catre invatatura.
2. Da, e bine sa invatam copii lucruri folositoare, dar sa nu exageram!
3. In concluzie e bine sa ne invatam copii, dar sa nu exageram cu virsta!
Cantatul si dansatul pe manele sunt lucruri folositoare? Du-te ma si dormi.
Deschide ochii! Eu am vorbit despre invatamint ( carti )!
Atunci de ce vorbesti aiurea pe langa subiect si ai pretentia ca oamenii sa inteleaga ce spui?
Despre acest lucru.....mult mult de comentat:
1.Este problema parintilor de acest lucru dar nu mi se pare un lucru bun
2.Copii la o anumita varsta nu o sa mai faca nimic fara manele
3.Parintilor o sa le para rau de ce au facut
4.Copilul nu va avea un viitor serios
5.Copilul nu va socializa cu oameni, de regula acesti copi se cearta cu oameni sau cu alte persoan!
cam asta e tot! Funda?!
VasileCacanei întreabă: