| bluesky a întrebat:

Ce parere aveti despre Pussycat Dolls? Dar despre femeile celebre, credeti ca sunt mai usuratice si ca au ajuns ceea ce sunt pentru ca s-au culcat cu directorii, productori etc?

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Ce e cu femeile celebre? Pussycat doll se mentin pentru ca muzica lor este placuta de public, se puteau culca cu toti producatorii, daca publicului nu ii placea muzica lor, tot degeaba, asa ca e meritul lorwinking...Cat despre femeile celebre, o parere extraordinara.Cateva care nu respecta regula si au ajuns "sus" prin metode mai putin frumoase, dar restul, tot respectul. Femeile nu sunt pentru a sta la cratita, au dreptul sa se remarce...winking

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

O parere buna pentru ca daca au ajuns acolo unde au ajuns au fost ambitioase. Au si talent.

Pot doar sa dezaprob un astfel de gest de parvenire, dar nu ma pot pronunta mai departe. Cu siguranta sunt vedete care au ajuns unde sunt prin astfel de metode, dar nu e o regula generala.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu sunt genul meu din pacate

| diana a răspuns:

Http://www.libertatea.ro/......24071.html
In trupa Pussycat Dolls doar Nicole canta. Celelalte sunt de decor.Nu prea imi plac dar nici nu le urasc...
Cat despre femeile celebre, nu cred asta. Ce-i drept ca mai sunt si d'astea... I

| i.love.me a răspuns:

Bineinteles ca nu! ai intrat pe youtube sa vezi cantari live cu ele?
u poti sa dansezi asa?
eu una nu pot si mi se pare ca au talent si asa este imaginea lor, asa si'au format'o

| andalu a răspuns:

Fetele de la Pussycat Dolls pun prea mult accent pe aspectul fizic decat pe calitatile vocale, celelate fete nici nu prea au.sunt si destul de naspa la fata(oricum nu asta conteaza) insa danseaza bine, Nicole in schimb mi se pare si frumoasa si fff sexy.In plus am auzit-o si cantand live si e ok.deci pe scurt, chiar are talentul necesar!
In legatura cu a doua intrebare crd ca majoritatea vedetelor actuale( desi numai vedete nu sunt) nu au pic de talent in domeniul in care sunt promovate si au ajuns acolo din motivele enumerate de tine

| nicko a răspuns:

Cica "poti sa dansezi ca ele?" scuze de crtitici dar sa dansezi ca ele (unele)=sa dai din fund. dar ele pot face ce face un om care are salar de 5 milioane? care, munceste 12 din 24 pentru nimic? ma lasa rece cu talentul lor
apreciez vedetele cu adevarat talentate(celine dion e o mandrie pentru aceasta lumehee hee

Întrebări similare