Puya, eu una il ador de ce as minti? Dar numai canta cu injuraturi sau argouri cum o facea inainte. E comercial, si pe piata nu poti sa scoti orice melodie. Nu poti sa injuri ca la coltul strazi chiar daca asta e rapp advrt, insa melodiile lui sunt bune, si chiar imi plac mult. Respect Puya!
Frate este acelasi PUYA numai ca mult mai bun.nu este vorba de "comercializare" este vorba de maturitate un nou sens al melodiilor lui
Ce parare sa am...fiecare face ce poate sa traiasca in tara asta, asa si el a vrut sa dovedeasca intr-un fel ca si hip hop-ul poate fi in topuri si in cluburi nu numai david deejeay :)
Si stai linistita ca o sa-si revina odata cu aparita noului album La Familia - Classic care trebuie sa apara in curand(aproape e gata si o sa vedeti o schimbare in bine la puya va garantez fiindca nu degeaba se numeste albumul CLASSIC!;) si sa stii ca si-a mai revenit : http://www.youtube.com/watch?v=Ra83xt6vRWY
S'a schimbat! a devenit preaaa...prea comercial! si nu mai scoate melodiile de altdata.
Da!
Cand eram mai mica imi placea puya asta dar acum zici ca e cocalar.Muie lui si hip-hop'ului sau ce dracu mai e genul ala nasol!
Mie imi place muzica lui Puya si in ultimul timp versurile melodiilor lui chiar au substanta.
Puya
Nu mai imi plac in mod deosebit melodiile lui...
Inainte canta despre cartier acum despre... fel si fel de chestii
Sau mel asta noua Vip parca ar fi manea... wtf
Puya. s-a schimbat mult. Ceea ce canta el nu mai poate fi numit hip-hop adevarat. Ma enerveaza cand ii aud pe toti cocalarii spunand ca ei asculta muzica rap (undeva in Balcani si tot ce a scos acum? :O
E ca si cum ai zice ca asculti rock si o asculti pe Hannah Montana (scuze de comparatie da am intalnit specimene gen)
Clar schimbat şi în RĂU după părerea mea.
Una e rap-ul de calitate din Tupeu de borfaş şi alta e întâlnirea cu maneaua din "undeva în balcani" plină de agramatisme şi erori grave din punct de vedere geografic.
Puya de acum = 0 din 10
Puya din La Familia = 8 din 10
αℓγήα ツ întreabă: