Fiecare are părerea lui. Da, întradevăr, unii nu mai sunt cum erau. DOC s-a dus la Hahaha, cum i-a transmis şi Ombladon ''Că mă ia cu hihihi, c-ați semnat cu hahaha''. A fost o dezamăgire într-un fel să văd că Nicole Cherry scoate o melodie '' mama '' şi la text scria Vlad Munteanu. Mai ales că melodia a fost de căcat rău, cel puţin interpretarea ei. Mi-ar fi plăcut totuşi să îi aud varianta lui DOC pe versurile alea. Ar fi fost cu totul altceva. Dar e alegerea lui :) ''Dar tu te plângi de Porc, că vinde un tricou,
Şi te plângi de Doc că-şi ia cash-ul pe show?'' Până la urmă, şi Deli are dreptate :) Dar sunt foarte mulţi care s-au schimbat, în rău în mare parte. Cum e Chimie, Imigranţii 2 - Diaspora nici nu se compară cu melodiile vechi. Şi Dragonu la fel, Diablo XXX... faţă de restul e. jos de tot. Oricum, unii au rămas la fel, Kazi, Samurai, Bean, Alan & Kepa.
Oricum, noua piesă a lui Deli e super genială după părerea mea. https://www.youtube.com/watch?v=RY5S0EAZ630
Eu totuşi prefer să ascult melodiile vechi, rămân cele mai bune şi nu cred că vor putea fi vreodată comparate cu cele noi.
Rapul nu a mers mai bine in Romania, Dragonu face acum 10 ani de activitate, bug canta foarte mult afara, iar Parazitii nu sunt tinuti de Ombladon, cheloo numa ce a scos o melodie cu danez, totul merge bine, vor aparea noi proiecte pe 2016
anonim_4396 întreabă:
AnnonnyMa întreabă: