Hey! este o muzica frumoasa ascult mai rar rock si este un gen destul de complicat, depinde de firea fiecaruia.
Nu am ascultat astel de genuri muzicale, dar nici nu-i condamn pe cei ce asculta. Fiecare asculta ce doreste.
Rock`ul este un gen de muzica foarte interesant. eu una ma regasesc in acest gen. eu ascult mai mult rock simfonic. dar si metal. toti din jur asculta acum manele.inclusiv cei apropiati mie. ma exaspereaza
Ascult rock destul de mult dar nu imi place metalul. Sunt si melodii interesante dar majoritatea exprima chestii nasoale care nu imi plac.
Doar asculta caci parerile mele nu-ti vor schimba niciodata gandirea
@moretime...cum se face ca in fiecare zi cand stau si eu pe net intalnesc ortodox.ro?
Moodyblues, da, textul e luat dintr-un document pdf care a aparut si pe diferite site-uri crestine...
Eu personal nu vreau sa-mi zic parerea despre rock pentru ca nu vreau sa influentez pe nimeni cu impresia mea si chiar n-are rost, e de ajuns ca am dat acel text pe care multi l-au inteles gresit, dar nu conteaza. Fiecare cu ce-i place!
MoreTime sper ca esti pe cale de disparitie, daca se inmultesc specimenele asemenea tie, trebuie sa-l inviem pe Hitler sa va extermine.
Domnu' Dan cel disperat si obosit de la carat, am mai spus ca textul este scos dintr-un document PDF, nu imi apartine, adreseaza-ti insultele fata de autorul cartii nu de mine, te inteleg ca esti frustrat dar eu doar am dat un copy paste. Daca e cineva pe cale de disparitie aici, e vorba doar de tine, am intalnit putini oameni care le explic atat de clar ca nu eu am scris toata chestia aia si tot nu inteleg, dai dovada de imbecilitate si probleme cu ochii. Macar daca ai fi citit ca nu eu am scris aia, da, sunt si de astia ca tine care insulta si judeca fara sa cunoasca situatia.
Ia si invie-l tu pe Hitler acolo, fa-i respiratie gura la **** (gura) ca de atata esti in stare, ochi ti-a dat maicta doar sa-i boldesti la filme erotice, nimic mai mult. Asta e ultimul mesaj, nu o sa stau sa raspund la toate prostiile tale de om cu probleme. Vorbeste singur daca iti face placere.
Ouu, pretty hard things. Deci domnu cu acnee care-mi citezi din carti (m-am prins ca e copiat, nu te ducea capul sa debetezi asa ceva ), cand citezi pe cine, ceva dintr-o carte, inseamna ca te reprezinta. Eu citez acum versuri scrise de Metallica :Taste me you will see
More is all you need
Dedicated to
How I'm fuckin ya! mai modific si eu, dar tot il citez pe Hetfield in 89 la Seattle. Daca te ghidezi dupa ce zic altii, asta e, problema ta dar esti total fara lipsa de personalitate. Daca il invoci si pe dumnezeu asta, te afli intr-o stare incurabila. No problem. din partea mea, probabil mi-ai urat si tu la fel, GO TO HELL!
De acord cu @ g2anm2e. dar, cum au mai spus şi cei care au răspuns înaintea mea, fiecare cu ce-i place!
@vivalavida: asculti Camp ROCK, dar urasti melodiile ROCK. Oricum Camp Rock nu canta ROCK adevarat... dar totusi
Aaa.sa inteleg ca era ortodox.com nu. ro! eu te inteleg, ai venit cu un comentariu pe care vrei sa-l discutam desi il consideri irelevant.eu ascult muzica asta de o bunicica perioada de timp insa deocamdata nu umblu cu bolovanul sa sparg capete pe strada, deci, zic eu ca nu m-am dilit asa mult!
Pur si simplu cel mai amuzant lucru din intreaga mea viata a fost filmul ala cu sirenele de pe sfaturi crestine sau ceva de genul.bine ca mi-ai amintit sa il mai vizionez o data. voi rade pe cinste!
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: