| ionut04 a întrebat:

Ce parere aveti despre rock si rap? Care va place mult si de ce? big grin

Răspuns Câştigător
| Romb3r a răspuns:

Pai,hai sa le comparam:
-Ambele transmit mesaje
-Ambele stiluri mai contin vulgaritati, dar depinde si de persoana care a compus respectiva melodie
-Rap-ul este mai incet, mai fara viata, pe cand Rock-ul te face sa sari din pat/canapea cand il asculti
-In Rock(referire la Guns N Roses) adesea se combina sentimentul de dragoste care reiese din versuri cu muzica heavy
Eu acum 2 ani ascultam doar Rap, iar acum muzica pe care o ascult in privat este Rock-ul.Acum imi place mult mai mult decat Rap-ul. Funda? big grin

9 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Prefer rap-ul, ma regasesc mult mai mult decat in rock sau alte stiluri muzicale.

| raMLesS a răspuns:

Rock-ul zic eu. este o melodie agitată, rap-ul zic eu. este mai belea chiar dacă conţine înjurături în fiecare vers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock? Îl iubesc. Parca iti da viata când îl asculti.
Rap, transmite mesaje. Poate ca uneori apar înjurături si alte chestii, dar tot rap rămâne. ( respect 2pac)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi plac ambele foarte mult.Îmi place mai mult rockul, deși melodia mea preferată este „rap" *pentru moment*. De ce îmi place mai mult rockul? pentru că pot fredona și eu melodia.

Glumesc.Nu-mi place să le compar.

| vaporwave a răspuns:

Cum spunea un intelept de pe site, "parerile nu se discuta"
glumesc, glumesc
pai mai nou toti asculta rock si rap, n-ai observat? e cool sa o faci
mai ascult rock din cand in cand, rap la fel. nu stiu ce parere ar trebui sa am, rock sincer nu prea ascult, adica scorpions sau aerosmith (pentru ca da, ala e rock-ul de fapt). ascult mai mult metal
cat despre rap/hip hop, am cateva melodii care-mi plac, majoritatea de la cheloo/specii/kazi ploae

| Neberius13 a răspuns:

Rap-ul e de regulă plictisitor, puține melodii îmi plac. Mai nou rap-ul a devenit un rahat. Îmi plac puține chestii și acuma sincer îi mai ok ca majoritatea muzicii "mainstream" să-i zic așa dar nu se compară cu rock-ul.

| forthewicked a răspuns:

Eu prefer muzica rock, deoarece îți transmite mesaje și sentimente. De când eram mică am crescut cu muzica rock și mă ajută foarte mult în zilele proaste, dar și în cele bune.
Despre rap nu îmi pot face o părere, fiindcă nu prea ascult... Dar pot spune că și acea muzică transmite un mesaj și e destul de ok.
În concluzie, îmi place mai mult muzica rock.

| noone33 a răspuns:

Ador rock-ul.Am inceput sa il ascult de mic cam de la 3 ani.

| CatalinFTW a răspuns:

Rap, pentru ca unii rapperi, precum Eminem sau MGK transmit un anumit mesaj. Legat de rock, nu pot sa ma pronunt, pentru ca nu ascult, dar nu-mi place, mai ales metal-ul happy

Întrebări similare