Este genial!
ascult Miyavi, Gackt, SuG, AnCafe, AliceNINE, Megamasso, Ayabie, Dir En Grey, D`espairsRey, L`arcEnCiel, TokyoShitei [o melodie], GazettE:X:X, LM. C, D=OUT si mai nou si kpop si jpop. tie?
Nu-mi place deloc, e prea violent...mai ales EMO!
Tot felu' de videclipuri cu sange si crime...
Rockul Japonez zici? Si ce vrei sa ascult melodii ca in niste Brosure de Mancare? Abia intelegi ce spun aia.
@sinedd depinde care parte a jrockului o preferi. daca preferi visualul sau angura key... da, s-ar putea sa vezi sange si asa. dar daca te uiti la formatiile oshare...sunt absolut superbi! nu incerc sa-ti schimb deloc parerea, dar ma enerveaza sa vad ca jrockul e alaturat cultului emo. daca asculti mesajele textelor, vezi ca nu sunt asa. cum am mai spus: visualul si stilurile apropiate lui pot fi mai sangeroase, cu mesaje urate sau despre sucid. insa poti gasi frumosul oriunde. trebuie doar sa-l cauti. nici eu nu sunt adepta stilurilor gotice sau prea dark. dar cum am spus: unele melodii au frumusetea lor.
Intrebarea e despre Jrock nu Deathmetal. si poate sti mai multe despre rock decat mine, dar despre jrock...mai stii?
Jrockul e super...ascult cel mai mult an cafe
dar imi place mai mult hip hop-ul (teriaky boyz)\m/
Multumesc de raspunsuri!
Eu ascult si-rock de vreo 2 ani.
Well,@AndyNyappy5, eu asculteluhi, Gakido, Alice nine, Mucc, The Gazette, X-japan, Luna sea, Screw, Unsraw, Sug, Miyavi ș. a. m. d.
Singura trupa este Maxim Hormone restul formatiilor le gasesti aici:
http://otakus.darkbb.com/
Si watashi e jrockeritsa
Si e fan mega-ultra-extra Anli Pollicino & Co
Si parerea mea e ca jrockul e o muzica.in orice caz, o mai mult decat ador