Genial. Îi ştiu toate melodiile pe de rost. Skrillex, deadmau5, modestep & noisestorm sunt cei mai buni la capitolul dubstep.
Skrillex=KING of dubstep, care vers spuneai ca iti place cel mai mult?
Yoh skrill drop it hard.
este mai bun decat Deadmau5, Zedd sau Alvin Risk
Try it out
Am răspuns la întrebarea asta acum 2 ani. Nu te uiţi la dată?
Un drogat care habar n-are ce-i aia muzica adevarata, sau un instrument. Poate o sa-si dea seama ca macbook-ul nu e un instrument.Nu-l suport nici pe el nici genul care-l canta.
Asta e parerea ta! Nu e drogat, uita.te mai bine la el si dupa fa diferenta dintre un drogat si el! Nu e ce e muzica adevarata? E al doilea dj din lume! Tu nu suporti dar eu da! Ce norocosi sunt oamenii din America! As da orice ca sa il vad in realitate!
Asta e parerea ta! Nu e drogat, uita.te mai bine la el si dupa fa diferenta dintre un drogat si el! Nu e ce e muzica adevarata? E al doilea dj din lume! Tu nu suporti dar eu da! Ce norocosi sunt oamenii din America! As da orice ca sa il vad in realitate! E perfect
Imi place versul ala... WUBWUBWBWUBWUBWUBWUBWUB, iubesc dubstep-ul. Skrillex is the king
Skrillex este o trupa? Credeam ca este un singur cantaret?
Scuze, te-am informat gresit in skrillex e doar unu care fumeaza iarba si mixeaza in stil dubstep.
Unele melodii sunt faine, altele nu.
Bakta, ma gandeam ca scria Skillet.
Skrillex este un DJ
Cred ca Korn l-au stricat pe Skrillex...dar nu Skrillex este perfect :X
Skrillex perfect? imi pare rau sa-ti zic dar nimeni nu e perfect
Se referea la muzica lui...
Stiu. si muzica lui nu e perfecta. majoritatea pieselor suna la fel.
The best! Nu stiu de ce toti care asculta formatii rock( RHCP, AC/DC, MATALLICA) se iau asa de tare de dubstep. Daca nu le place sa nu asculte si sa nu-l mai comenteze pe skrillex pentru ca nu se ridica la nivelul lui.
Atat de poetic :l WUB WUB WUuuUB WUB... Dar ritmul e catchy, Skrillex e cel mai bun la capitolul DUBSTEP.
Mai e si Borgore, Flux Pavilion, Sukh Knight, Doctor P, Genetix nu numai Skrillex. Pe toti care ii intreb daca asculta dub raspund da ascult Skrillex si atat.
E tare îmi place de el și ascult toate muzica precare o face alți se uita la el și îlscritica înloc sa asculte muzică așa fac unii critica și după aia se uita la om le ia gura pe dinainte
De fapt este doar un cantaret, adica Sonny John Moore si este un artist foarte bun, imi plac foarte mult melodiile lui.Is the best
Skrillex trupa? cantaret?, Skrillex este al doilea cel mai mare Dj din lune in dubstep. Skrillex mai este si producator de muzica si chitarist. Pe scut FOARTE TARE!