Sunt rocker mainly,dar pot spune un Da sincer.
Totii cei care asculta dubstep comenteaza de Skrillex ca nu e original, ca e un fraier si un hipster, dar sincer, omul ala chiar face muzica buna, mai ales dupa colaborarile cu KoRn.
Sincer, rabla mea de PC produce aceleași sunete și culmea, nu-s celebru...
E zgomot, nu e muzică(repet, e părerea mea, nu trebuie să îmi săriți în cap).
da. dar recunoaste ca videoclipurile sunt amuzante
Nu găsesc nimic în ele, și, dacă vreau ceva amuzant, apelez la o comedie sau la un serial de comedie.
Muzica trebuie să aibă melodicitate, armonie, versuri, ritm, și mai presus de toate, sens.
Cât despre videoclip, trebuie să te impresioneze cu o poveste, sau cu „descrierea" în imagini a piesei, ceea ce azi nu prea mai vezi în România.
Nah, nu mai critic, că aș avea destule de spus
Este cu adevarat regele dupstep-ului.A meritat cu desavarsire cele trei Grammy.Eu sunt innebunit dupa el, nu alta.Chiar daca unii il critica pentru faptul ca foloseste asa zisele "samples" insemnand mici portiuni de sunete care le pui una dupa alta si tin vreo 3-4 secunde sau chiar mai mult (mai bine cauti pe internet pentru a te lamuri mai bine). Cred ca este de apreciat felul in care pune acele "samples" pentru a iesi ceva ritmat, de bun gust si care place tuturor.Merita toate aprecierile pentru asta. Daca iti place de el tine-o tot asa pentru ca nu te va dezamagi la cat de bun este, pana acum nu a facut nicio melodie care sa nu-mi placa.Dar ar trebui sa te orientezi si spre altii pentru a mai te diversifica in domeniu. Exemple precum Deadmau5 (pentru mine la talent este la egalitate cu Skrillex), Zedd sau Wolfgang Gartner (care au niste melodii absolut geniale) sunt cele mai bune din domeniu.Insa daca vrei un canal bun cu muzica Dubstep sau Drum'n'Bass cauta pe youtube UKF.Are milioane de subscribe-ri, si pe canalul lui gasesti cele mai bun melodii si remixuri de la foarte multi artisti diferiti.Iti pot da eu un link cu muzica house si dubstep selectata dintre cele mai bun pe care le-am gasit in mult timp.Revin-o cu un comentariu si nu o sa-ti para rau NICIODATA!
E cel mai bun in categoria dubstep! Ador melodiile lui, si nu-mi pasa ce zic toti despre el