| Alexandrina95 a întrebat:

Ce parere aveti despre stilul Lady Gaga?

Răspuns Câştigător
| lunarwolf a răspuns:

Sincera sa fiu,mi se pare de ***** vocea ei!
Stilul e foarte extravagant,iesit din comun,nu imi place prea de mult. Cred ca vrea sa se dea mare,sa iasa din anonimat si sa se evidentieze. Dar totodata, sa stii ca reprezinta o adevarata inspiratie pentru multi oameni.happy
Este adevarat, foarte exagerata UNEORI.nu contrazic pe nimeni. La urma urmei, fiecare cu damblalele lui, nu? E o artista si stie cum sa fie apreciata.traieste viata la maxim si ar trebui apreciata pentru asta. Dar inca o data spun - mi se pare ca nu are PIC DE VOCE. Mai degraba ar trebui sa se faca designer,daca tot explodeaza de imaginatie si creativitate.
A reusit sa devina un IDOL intr-un timp foarte scurt pentru muuuuulti adolescenti, deci nu putem spune chiar ca e stupida. happy
S-o intelegem si pe ea - vroia sa se promoveze si sa atraga atentia.

A reusit ce si-a propus, nu?

6 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Mie personal nu imi place deloc!
Mi se pare ridicol si stupid, fara nici o noima, total aiurea (dar desigur asta e doar parerea mea, altcineva va avea o alta parere).
Cred ca cel mai STUPID lucru pe care la facut a fost atunci cand a purtat o rochie facuta din carne (serios asa, nu ve se pare STUPID?)

| andragrigoras2000 a răspuns:

E cam ciuaaatlaughingnu ma satisface asa mlt.happyaproape deloclaughing

| IneDiT a răspuns:

Pupincurista nu stiu cum asculta cineva o asemenea porcarie numita "muzica"...straight face

| helpu a răspuns:

Imi place...ca vine cu ceva nou. Ceva iesit din comun.winking

| Licuriici a răspuns:

Macar e originala!

| nana0000 a răspuns:

E cam nebuna

Întrebări similare