Mai ascult din cand in cand, desi prefer melodic death-ul in favoarea death-ului pur.Alissa are mai multa cantitate de **** decat 70 % dintre barbati cu vocea aia,pur si simplu geniala, desi vocea ei normala e aproape perfecta, seamana cu Christina Aguilera asa.Chitaristul e bun,desi nu prea diversifica asa tare riff-urile,si asta e un dezavantaj,ca unele melodii par sa aiba aceeasi linie melodica, dar sunt o trupa ce merita apreciata, pentru ca au timp sa creasca si sa devina mai cunoscuti.Sa ii vedem unde vor fi peste cinci ani, si dupa o sa se clarifice cat de buni sunt.
Măi, până acum nu ascultasem nici o melodie, dar am dat de curiozitate un search pe youtube și nu prea mă impresionează ce am auzit.
Este una dintre trupele mele preferate.
Iar melodia favorită este „Business Suits and Combat Boots":
http://www.youtube.com/watch?v=pZo4bOZf3B4.
Audiție plăcută!
Business Suits and Combat Boots este si melodia mea preferata!
Pacat, pentru ca este o trupa nemaipomenita! Google's your friend!
Şi eu sunt fană.
Alissa are o voce superbă naturală dar şi growling-ul e superb, cu toate că ar fi drăguţ să cânte mai mult normal. Oh, şi ador părul ei, culorile sunt minunate.
Şi eu am pus întrebarea asta, dar nu am primit decât două răspunsuri, lucru care mă face să cred că trupa nu este prea cunoscută la noi, păcat.
Melodia mea preferată în momentul de faţă de la ei este Memento Mori : http://www.youtube.com/watch?v=nNEDosh9V8g şi îmi mai plac mult: Thank you pain, feel no guilt, and their eulogies sang me to sleep, Business Suits and Combat Boots, Swan Lake (chiar dacă această nu e o melodie propriu-zisă, sunt foarte liniştitoare vocalizele).
Succes!
Reformulez ce am zis mai sus, sunt chiar buni, probabil am nimerit niște melodii mai slabe.
Oricum, merci de link și sugestii, ai gusturi.
Cu plăcere şi mulţumesc şi eu.
Da, e adevărat, unele melodii sunt mai slabe, iar altele parcă seamănă foarte mult între ele.
Intr-adevar, cred ca mi-ar placea si mai mult daca ar canta muzica rock ceva mai normala, nu chiar screamo. Alissa are o voce prea frumoasa pentru a si-o irosi ( nu-i un termen prea bun, pentru ca muzica ei este si asa interesanta ) astfel. Look-ul ei este superb, nu am cuvinte sa o descriu. Imi place mult The Agonist si mi-ar placea ca muzica de acest gen sa fie ceva mai apreciata in Romania...
Mda nici eu nu am auzit de trupa asta si ascult tot timpul rock si sunt o rockerita mare
Mda nici eu nu am auzit de trupa asta si ascult tot timpul rock si sunt o rockerita mare da am ascultat acum pe youtube si imi place, uite o trupa asemanatoare: Eyes set to kill
The Agonist nici nu se compara cu Eyes Set To Kill.
Mdanam auzit de ia desi imi plc rockul la nebunie si asa ca am cautat nu prea e cine stie ce
Blablablablablablablablablablabl... întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CocalaraRockerita1989 întreabă: