Îmi plăceau vreo 2 melodii mai vechi de la ei, în rest mi se par nişte lătrăi.
Nu ascult chestii -core.
E o trupă ok. Îi ascultam printr-a 5a - a 6a şi îmi plăceau destul de mult, dar după Fever, nu mi se mai par aşa de buni.
Nu imi place metalcore-ul, de fapt, tot cam ce se termina in core nu imi place .
Bullet For My Valentine nu face exceptie
Imi plac mult. Am si un tricou cu ei. Multi spun ca sunt o formatie pentru "emolăi" deoarece au piese metalcore ce exprima tristete, suferinta (waking the deamon), esec in dragoste (tears don't fall, bittesweet memories). Acum, fiecare cu preferintele lui. O sa ii ascult in continuare si astept sa vad noul album.
Chitara este buna, vocalul la fel, nu prea ascult dar din ce am ascultat sunt o trupa buna.
Sunt o trupa grozava dupa parerea mea, chitara mi se pare excelenta, vocea super buna chiar mi se pare ca exprima ceva
Am observat ca la multi nu le prea place, inseamna ca eu sunt o exceptie In fine Bullet For My Valentine e o trupa excelenta merita ascultata :*
Neah, şi mie îmi place. Iar GicAx3mMetal a ţinut un discurs splendid. :* Suntem nişte mici excepţii.
Dupa Children Of Bodom, este prima trupa preferata. Mi se par buni, in adevaratul sens al cuvantului. Vocea lui Matthew Tuck imi place la nebunie; este un bun vocalist, desi de o vreme buna incoace ( de prin 2010 ), a inceput sa o lase mai moale cu screamingu', nu il mai face la fel de hard precum il facea prin 2006. Au la activ 3 albume, anul acesta, la sfarsit, vor scoate si cel de-al patrulea album. Cat despre discografie, pot spune ca albumul " The Posion " este cel mai reusit dintre toate 3. Din " Scream Aim Fire " imi plac in special " Waking The Demon " si " Scream Aim Fire", care, intr'adevar, dupa cum spunea si Matt intr'un interviu : " These songs are the heaviest things they've got. ". De pe " Fever ", pot spune ca-mi plac song'uri precum : " The Last Fight ", care imi da un mare + in dreptul " motivarii mele " de fiecare data cand o ascult; si " Fever ", care este " a boy song ", dupa spusele lui Matt si Jay ( basistul ). Nu stiu, eu unul sper ca acest al 4lea album, sa fie macar unul pe masura lui " Scream Aim Fire ", daca nu mai bun. Totusi, mi-e putin teama sa nu regasesc acelasi "" Extra Love Metal "", putin frustrant, care apare pe alocuri in " Fever ". Cam asta ar fi. Sper ca in 2013 sa faca un tur prin Europa, cu noul album, si sa ajunga si la noi. Cu siguranta ma voi duce! Bafta!
Eudaimonia întreabă:
BellsC întreabă: