| anilatacr a întrebat:

Ce parere aveti despre trupa Motionless In White? Sincera sa fiu... Mie mi se pare chiar misto.
Astept raspunsurile voastre.
P.S. Nu ma judecati, fiecare cu placerile lui.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place. Ascult de vreo doi ani. Chiar sunt misto. Pacat ca nu o sa vina si in Romania.

| anilatacr explică (pentru anonim_4396):

Si mie mi-ar place sa vina in Romania. Eu zic sa speram in continuare ca nu se stie ce "miracol" se poate intampla.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anilatacr):

Iti dai seama ca vine Violetta in Romania si nu vin trupele faine?

| anilatacr explică (pentru anonim_4396):

Mda... Mai nou copiii mici sunt favorizati si trebuie sa le faca toata lumea pe plac, ca de exemplu: sa o aduca pe Violetta in Romania.Dar noua, adolescentii, doamne fereste sa ni aduca pe Black Veil Brides, Motionless In White, Metallica, BMTH si multi altii in Romania!;(

| Elisa2809 a răspuns:

. e ciudata si parca e o influenta negativa... iti recomand sa nu te mai uiti. iti poate face probleme.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elisa2809):

Ce vezi tu negativ la ei? Faptul ca spun adevarul prin muzica si au multi fanii? Faptul ca sunt all black, se machiaza, sunt tatuati din cap pana-n picioare si au un stil diferit? Nu sunt negativi deloc. Esti crestin/a?

| anilatacr explică (pentru Elisa2809):

Probleme? rolling on the floor La ce vrei sa te referi? Si apropo... Eu nu ma uit la ei, ci le ascult muzica.