Mie nu imi plac...arata aiurea mai ales bill ala chiar zici ca e bagat in priza
Nici mie nu mi plac...
st najpa...mai ales bill ala... ditamai parulzici ca s-a bagat in priza
in fine daca tie iti plac...
Daps...asa-i @Taly
iar daca va place trupa ...asta nu inseamna ca trebuie sa ne placa si noua
by mee:X
Nu-mi plac. Bill cel putin e penibil, daca s-ar tunde si el un pic ar arata mai "omeneste".
Tot ziceti voi pe aici de Bill si Tom si de parul lor si bla bla.Sincer,nici mie nu imi place de ei, dar imi plac unele melodii ale lor.Nu conteaza cum arata ei, cum se imbraca etc, daca melodiile lor unt bune (bineinteles bune, daca iti plac).
Sincer, nici nu stiu cum canta, dar parca au avut o melodie faina vara trecuta. O ascultau cv prietene.
Mie imi plac...chiar pot spune ca sunt fan...
Imi place stilul...si muzica lor crazy cum a spus @mee...
Poate ca asta ii face sa fie mai diferiti...
In fine...nu incerc sa va schimb parerea despre ei...fiecare cu gusturile lui
Mie nu imi plac, dar daca vrei sa-i vezi intra la mine pe site www.clickaici.com
Mai duva mama drak`-ului pe toate.Tokio Hotel e cea mai tare trupa din univers.Cnv trebuie sa va bage mintile in cap sa nu mai intratzi pe site-uri cu cantaretzi, catnaretze, trupe daca nu va place.Tousi nu inteleg dc intrati pe site-uri de genul asta si in + mai si comentati. Dupa cum am mai spus TH sunt e cea mai tare trupa din toate timpurile si de pe univers care e de milioane, o trupa super tare, iar nimeni nici eu nu dau nici un ban pe toate comentariile voastre. A si inca ceva nimeni niciodata nu va ajunge nici la degetul cel mic de la picior la nivelul acestora si nimeni nu va ajunge sa innebuneasca atatea fete, ca ei.