Sunt melodii din suflet. Sunt melodii dragute. Dar nu poti spune ca e muzica. Compara ce face Eminem cu ce fac ei. E diferenta.
Si Arssura, Jazza, Smokey, Paco, Cabron, Litera, Marco, Mecena, Rimmer, Exo si multi altii care imi umplu winampul
Mie imi place camuflaj... nane nuprea, doar cand am o stare foarte foarte proasta
Da asa este insa nane mai putin el canta din filme :-J ce canta el sunt lucruri auzit etc. el nu o trecut prin tot ce spune nu-i "baiatul ala de cartier" precum se lauda :-J
Sunt multi newcame`uri dar nu toti rezista in industria muzicala din Romania pentru ca este praf. Ei daca nu au bani in 2 ani nu se mai stie nimic de ei. C***t de tara.
Auzi 2קєเรtค
- prietenul meu e cantaret de rap de altfel si stiu ce-i ala mixtape ( negativul melodiiei nu este productie originala/personala)
- nu ai inteles ce am spus prin "a canta din filme" adica ce canta el pentru el sunt vise ) el nu a trait tot ce canta precum se lauda :-J
a si parerile sunt impartite de altfel nu ma obliga nimeni sa ascult nane.Sanatate!
Ii ador mai ales pe vescan si nane...canta foarte frumos si au niste melodii care pur si simplu iti ajung la suflet:X:X:X
Da adevarat de nane ca are multe melodii plagiate dupa americani dar imi plac doar 3 melodii de la el.restu , mai sunt multi p care i.am gasit p youtube,
McLISTO întreabă: