| dianka_4861 a întrebat:

Ce parere aveti despre zac efron...are o voce destul de buna si nu este chiar asa de urat dar nici frumos...toti spun ca e cel mai tare dar mie nu mi se pare...sunt cantareti si actori mult mai buni... voi ce parere aveti...la fel si vanessa hudgens

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

Sa se ia de mana cu miley cyrus, si sa se duca departe de site!happy

12 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Cine spune ca Zac e bun ca si actor sau cantaret e "bun" din alt punct de vederebatting eyelashes

| fluturas a răspuns:

Este destul de dragut, nici mie nu mi se pare perfect sau foarte frumos big grin, mda si eu cred ca sunt actori mai buni decat elwinking

vanessa e destul de frumoasa kiss

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

LoveMySoulDD si toti ceilalti e treba voastra ce crdeti despre Zac efron sau Vanessa Hudgens. Mie imi place de ei plus ca eu am 12 ani.Deci e normal sa-mi placa cum canta vedetele disney.Si va rog frumos sa nu mi-o luati in nume de rau.

| YepIsSuspended a răspuns:

De cand e Zac Efron cantaret?

| alexa_7084 a răspuns:

Pai dupa mine au o voce frumusica dar nu sunt cei mai tari, sunt alti mai buni, dar multa lume spune ca sunt buni pentru ca i-au vazut in high school musical si de asta ca pana sa apara in acest film nu stia nimeni de ei. happy big grin happy

| shishilik a răspuns:

E doar un alt nou venit in lumina reflectoarelor. Tinerele sunt oarecum obsedate de el, de la High School Musical. Asa era odata si Brad Pitt. Acu mai slabut, dar totusi, deosebirea dintre ei e ca Brad e un actor mult mai bunhappy

Cat despre Vanessa, ca actrita nu-mi place, iar ca voce, este o tipa pe youtube, Alyssa Bernal, care canta mai bine decat Vanessa Hudgens, dar seamana foarte bine cu actrita. Sa cauti sa o asculti ca e foarte tarehappy

| mada_4633 a răspuns:

Zack Efron nu e cantaret... cel putin asa stiu eu.In concertul HSM a cantat alt baiat in locul lui ceea ce imi da de crezut ca nu el canta melodiile din HSM acum nu stiu sigur...

| justme_9224 a răspuns:

Alyssa Bernal chiar arata ca vanessa

| dianka_4861 explică:

Stiam ca a catat in hight schol musical in fine nu stiu exact daca e serial sau film dar toata lumea spune ca e cel mai tare mie sincer nu mi separe nici vanessa nici miley sau hana montana aia...de asta vam intrebat parerea as vrea sa stiu opinia voastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e! Dar si el isi are locul pritre actorii cunoscuti! Si mie imi place sa joc in piese de teatru.sincer.e unul din idolii mei!

| Rose_2860 a răspuns:

E frumusel ca o fetita

| someoneyousmile a răspuns:

Pt mine nu inseamna decat un nou personaj in lumea mondena si mai are de invatat multe... e bunicel pentru inceput dar nu e unul dintre preferatii meiwinking