| silver19 a întrebat:

Ce parerea aveti de melodia asta :
http://www.youtube.com/watch?v=UPB-7Q84G7o

Veche, da printre cele mai tari melodii din hip-hop-ul romanesc (old school) Pacat ca nu se mai scoate asa ceva in prezent :(

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Asa e. Imi este dor de ce era inainte. Acum toti vor comercial, nu mai sunt naturali.

9 răspunsuri:
| User a răspuns:

Da. mai nou Puya s-a dat pe "manelarisme".straight face
Btw. foarte faina melodiadrooling

| DianaLostInDreams a răspuns:

Dasad. Nu mai e nimic de capu lu' Puya, are si aceleasi versuri in melodii, desi recunosc ca ascult cateva din melodiile noi.

| silver19 explică:

Ba stiu ce sa ascult dar nu prea ma atrag asa mult ca astea mai vechi, nu stiu de ce, mai ascult si Spike, GW, cedry2k, sisu, in general underground dar tot la astea vechi raman, pentru ca astea sunt in mare parte sursa de inspiratie pentru ce se face acum, si puya a inceput sa cante comercial fiindca astea se vand, oamenii cumpara ce vad la tv, ianinte mai bagau si ei hi hop dar acum rar mai vezi cate o melodie.Asta e...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se scot melodii chiar si mai bune, numai ca nu stii tu ce sa asculti... ma refer la hip hopul romanesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum? asculti cedry2k si zici ca nu se mai scoate muzica buna in hip hopul romanesc? ti-a dat strivesc_membre-n_menghine niste exemple cat se poate de relevante... carbon, c. t. c., zale, nimeni' altu, cumicu, veritasaga... astea ce sunt big grin?

| al3utzu a răspuns:

La familia sun swooper.

| LoveBabyMee a răspuns:

Nu prea sunt cu sisu dar melodia e destul de faina. Aku Puya nu prea mai are versuri noi la melodii sunt cam la felsad pakat!sad