Hey! Eu unul nu am nimic cu ea sau cu orice alt tip de melodii. Mi se par absurzi cei care ii fac pe rockeri "satanisti" pentru stilul de muzica pe care il asculta.
Unele melodii nu imi plac, chiar ma obosesc dar sunt si melodii rock ce imi plac foarte mult.
Imi plac multe melodii de la Skillet si Starset...asta nu ma face "satanist" sau ceva de genul. Mai sunt si melodiile One for the Money si We Are. Atata timp cat ceva suna bine nu prea conteaza pentru mine ce gen este acea melodie.
Eu unul am o parere relativ buna despre acest tip de muzica intrucat mi se pare ca te ajuta sa te descarci de sentimente.
Concluzia este ca imi place si ca ma enerveaza cei ce judeca oamenii numai dupa genul melodiilor pe care le asculta, intr-adevar sunt si melodii rock de vai de ele dar unele sunt chiar faine si merita sa le asculti.
Este doar parerea mea...
Bafta!
-Blytz-
Explica
N-am ce să explic. pur și simplu nu e genul meu de muzică.
Muzica care te distruge mental(daca e "exagerata") si strica auzul.
Sper ca te-am ajutat, zi "mersi" si pa.
Manelist? manele?
My Play List.
1. Zip Zipper - Slender Man Song
2. Mark Snow - The X-Files Theme
3. Slender Haunt - Last Page
4. Haunted Memories OST - Main Menu
5. Slender The Arrival - Main title
6. Slender The Arrival - Main Theme
7. Slender The Arrival - Shadowed
8. Lariss - Dale Papi
9. The Beatles - Yesterday
10. Linkin Park - New Divide
11. Allahu Akbar Theme Song
12. Howard Shore - Mines of Moria
13. Black Mesa Theme
14. Immediate Music - Serenata Immortale
15. Jeremy Soule & Julian Soule - Prey Overture
16. Resident Evil - Theme Song
17. Franz Liszt - Ave Maria
18. Disclosure - Help Me Lose My Mind
19. CornandBeans - Castle Crasher OST
20. The Nation of HardStyle
21. The Good, the bad and the ugly
22. Don't Mine at Night
23. Mine It Out
24. Azis - Sen Trope
25. Azis - Mrazish
Daca astea sunt manele, eu sunt Satana iar tu posedat.
Sunte rockeriță și pot spune că muzica rock a avut o influență bună asupra mea. Mi-a schimbat gândirea și m-a făcut să fiu mai deschisă cu oamenii.
Rock on \m/
Am inceput cu rock si metale pe la 13 ani, pe la 19 deja o dadeam pe hip hoape si acum ascult de toate. Cand eram "roacher inrait" ma ofticam horor cand auzeam pe unu cand zicea ca odata ce te maturizezi nu mai asculti metal. Si rad acum in hohote cand ma gandesc pe cati i-am injurat pe tema asta, dar, well, au avut dreptate
Eu sincer am o parere buna despre muzica rock,dar nu-mi plac toti cantareti rock,in general ascult linkin parca, green day, three days grace, si multi alti, dar nu-mi plac toate genurile de rock