| LadyMădă10 a întrebat:

Ce piese v-ar plăcea să auziţi într -o cafenea? (exemple cât cuprinde, vă rog).

Răspuns Câştigător
| Disharmony a răspuns:

Am fost recent într-o cafenea foarte mișto, cu un design ușor înclinat spre retro, fără elemente de modernitate sau lux penibile și sufocante, totul în nuanțe plăcute de gri și cu ferestre franțuzești, care-mi plac mie. Cu toate astea, încăperea nu era foarte spațioasă, puteam auzi discuțiile de lângă mine dacă mă concentram puțin.
În fine, ca să-ți răspund și la întrebare și să nu te mai plictisesc cu ceva off-topic și irelevant, în cafenea se auzea sunetul amețitor al unei trompete sau al unui saxofon, nu am distins; se auzea jazz. Mi s-a părut că muzica a făcut locul și mai plăcut, a creat o atmosferă excelentă pentru o dimineață târzie, împreună cu parfumul cafelei.
Cam așa ceva mi-ar plăcea mie să aud, asta și multe altele care se axează pe instrumental, poate și ceva blues, chiar și muzică ambientală, orice sună decent - asta dacă e genul de cafenea descris de mine (nu știu dacă aș putea sta într-o cafenea care îmi deranjează pupilele, chiar dacă se pune muzică pe placul meu).

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Muzica anilor 80.

| T0T a răspuns:

In momentul asta piesa asta ar fi perfecta:

https://www.youtube.com/watch?v=7pKrVB5f2W0

| SkyPilot a răspuns:

Piese in spaniola si italiana, cu mult saxofon. Asa ceva nu este ce ascult de obicei.

| LadyMădă10 explică (pentru horia2012):

Foarte inspirat laughing. Merci oricum :*.

| horia2012 a răspuns (pentru LadyMădă10):

Buna, nu happy? Cu placere.

| daassh a răspuns:

Personal sunt fanul muzicii underground, ca vorbim de rap, dubstep, raggae happy si asta mi-ar placea sa aud in baruri dar si jazz de altfel happy

| LadyMădă10 explică (pentru daassh):

Faza e ca in acest bar vin foarte multi adolescenti .....si sincer nu stiu ce sa mai pun in playlist sa fie multumitor.

| daassh a răspuns (pentru LadyMădă10):

Ai putea da posibilitatea ca aceștia să poată pune muzica, asta ca idee!