Am fost recent într-o cafenea foarte mișto, cu un design ușor înclinat spre retro, fără elemente de modernitate sau lux penibile și sufocante, totul în nuanțe plăcute de gri și cu ferestre franțuzești, care-mi plac mie. Cu toate astea, încăperea nu era foarte spațioasă, puteam auzi discuțiile de lângă mine dacă mă concentram puțin.
În fine, ca să-ți răspund și la întrebare și să nu te mai plictisesc cu ceva off-topic și irelevant, în cafenea se auzea sunetul amețitor al unei trompete sau al unui saxofon, nu am distins; se auzea jazz. Mi s-a părut că muzica a făcut locul și mai plăcut, a creat o atmosferă excelentă pentru o dimineață târzie, împreună cu parfumul cafelei.
Cam așa ceva mi-ar plăcea mie să aud, asta și multe altele care se axează pe instrumental, poate și ceva blues, chiar și muzică ambientală, orice sună decent - asta dacă e genul de cafenea descris de mine (nu știu dacă aș putea sta într-o cafenea care îmi deranjează pupilele, chiar dacă se pune muzică pe placul meu).
In momentul asta piesa asta ar fi perfecta:
https://www.youtube.com/watch?v=7pKrVB5f2W0
Piese in spaniola si italiana, cu mult saxofon. Asa ceva nu este ce ascult de obicei.
Foarte inspirat . Merci oricum :*.
Buna, nu ? Cu placere.
Personal sunt fanul muzicii underground, ca vorbim de rap, dubstep, raggae si asta mi-ar placea sa aud in baruri dar si jazz de altfel
Faza e ca in acest bar vin foarte multi adolescenti .....si sincer nu stiu ce sa mai pun in playlist sa fie multumitor.
Ai putea da posibilitatea ca aceștia să poată pune muzica, asta ca idee!