| BomboDinCongo a întrebat:

Ce posturi de radio vă plac?
Ce părere aveți de Magic FM? Se transformă în Kiss FM?
Nu de alta dar am auzit recent câteva melodii la Magic FM care n-au ce căuta în playlist-ul lor.
1. Smiley-Dreamgirl
2. Blaxy Girls - Dear mama
3. Connect-r- Vara nu Dorm
Cel puțin,ultima piesă e în limba română. Dar Smiley? Serios?
Nu m-ar mira ca mâine, la Magic FM să fie difuzate și piese ca Mandinga-Zaleilah sau Alex Mica-Dalinda.
Eu îl urăsc pe Smiley și nu înțeleg de ce are atâta succes.Nici măcar nu știe engleză,mă bufnește râsul de fiecare dată,în mod accidental, aud vreo piesă de-a lui în care lălăie în engleză.
Cât despre fetele de la Blaxy Girls nu am ce comenta.Deoarece poartă amprenta lui Costi Costiță.
Magic FM e deținut de același trust care deține și mizeria numită Kiss fm(sau mai bine zis,Cocalar FM).Atunci de ce la Magic FM se difuzează muzică comercială nouă cu versuri în engleză,ca la Kiss FM? Ne-am săturat de muzica românerască.Toate posturile de radio de la noi difuzează astfel de muzică. Măcar Magic FM să rămână alinarea noastră,a celor care mai avem un gram de creier.
Principalul concurent al Kiss FM este Radio ZU.Și ar fi bine să rămână așa.
Radio ZU=Kiss FM= Aceeași mizerie.
Magic FM încă difuzează muzică bună,de calitate și sper să rămână așa,pur.
ProFm e un fel de Kiss sau Zu, și prefer să nu mă pronunț asupra target-grupului acestora. Muzică unde mai ascultam? Și ma refer aici la muzică, nu la mizeriile supercomerciale promovate de alde ProFM.
Frecvențele ProFM,Kiss FM, Radio 21 dispar de pe radio-ul mașinii mele. Definitiv. Le doresc mult succes în promovarea valorilor gen Puya, Inna, Smiley etc.
Din păcate,în România sunt promovate incultura, prostul gust și nonvalorile.
La piss fm sau celelalte radiouri de umplutură se difuzează aceleași melodii mereu.FM-ul romînesc nu mai are nicio valoare.
Singura modalitate de a evada din poluarea fonică a FM-ului romînesc în mașină rămane un dispozitiv PC, la care se atașează un modem wireless pentru o conexiune permanentă la internet și, în final, ascultarea de posturi radio din străinatate prin streaming.
Știu că e mai comod și eficient să deschizi radio-ul și să asculți muzică fără alte complicații față de varianta online, dar, din păcate, nevoia ne învață.

Răspuns Câştigător
| aliceinchains a răspuns:

Pentru că asta se cere, de-aia se difuzează melodiile comerciale, marea majoritate ascultă așa ceva. Dacă de mâine numai 15% să zicem, ar asculta așa ceva, iar restul ar fi pe un cu totul alt gen, fii sigur că nu s-ar mai difuza toată ziua astfel de melodii.
Dar cum în Ro se ascultă mai mult house, manele, dance și pop, e normal. Mai puțini rockeri, mai puține trupe de rock sau de metal, și alea cărora nu li se face cine știe ce promovare.
Eu nu ascult muzică de la radio, pentru că-s numai mizerii. YouTube, sau dacă nu sunt acasă, pe mp3, telefon, CD-uri etc.
Pentru mașină, poți să-ți iei și ceva albume pe care să le asculți, muzica de la radio e nașpa.

6 răspunsuri:
| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Rock FM e un post bun.

| Wøodenpints a răspuns:

Pe majoritatea radiourilor din România dau căcaturi.
Chiar şi pe RockFm am găsit nişte melodii de tot jegul.
Radio-ul nu mai rămâne o alternativă, prefer să ascult maşinile care trec pe stradă când n-am mp3-ul la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alinarea mea nu este Magic Fm, ci Rock Fm. Posturi bune de radio sunt şi Radio Guerrilla şi Europa Fm, chiar dacă mai calcă strâmb cu câte o melodie comercială.

O melodie de pe Europa Fm care-mi place mult :
http://www.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk

| HermioneLove a răspuns:

Mie imi place KissFm love struck

| AvramescuMarius1994 a răspuns:

Magic fm si Europa fm sunt probabil singurele posturi de radio care mai difuzeaza muzica de calitate.Ma bucura faptul ca mai sunt persoane inteligente in Romania care asculta muzica buna.

| Die112 a răspuns:

Stiu ca alta data a dat la magic fm voltaj-da vina pe voltaj