Pentru că asta se cere, de-aia se difuzează melodiile comerciale, marea majoritate ascultă așa ceva. Dacă de mâine numai 15% să zicem, ar asculta așa ceva, iar restul ar fi pe un cu totul alt gen, fii sigur că nu s-ar mai difuza toată ziua astfel de melodii.
Dar cum în Ro se ascultă mai mult house, manele, dance și pop, e normal. Mai puțini rockeri, mai puține trupe de rock sau de metal, și alea cărora nu li se face cine știe ce promovare.
Eu nu ascult muzică de la radio, pentru că-s numai mizerii. YouTube, sau dacă nu sunt acasă, pe mp3, telefon, CD-uri etc.
Pentru mașină, poți să-ți iei și ceva albume pe care să le asculți, muzica de la radio e nașpa.
Pe majoritatea radiourilor din România dau căcaturi.
Chiar şi pe RockFm am găsit nişte melodii de tot jegul.
Radio-ul nu mai rămâne o alternativă, prefer să ascult maşinile care trec pe stradă când n-am mp3-ul la mine.
Alinarea mea nu este Magic Fm, ci Rock Fm. Posturi bune de radio sunt şi Radio Guerrilla şi Europa Fm, chiar dacă mai calcă strâmb cu câte o melodie comercială.
O melodie de pe Europa Fm care-mi place mult :
http://www.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk
Magic fm si Europa fm sunt probabil singurele posturi de radio care mai difuzeaza muzica de calitate.Ma bucura faptul ca mai sunt persoane inteligente in Romania care asculta muzica buna.
AdrianaBacescu întreabă: