| methamphetamine a întrebat:

Ce pot face sa-mi formez o trupa, eu cantand la chitara si cu vocea?

Răspuns Câştigător
| LevBestCont a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa ai voce ( daca tu canti la voce ) si sa mai cauti 2, 3 oameni care sa stie sa cante la vreun instrument calumea, si faceti un video cu voi cum cantati si bagatil pe youtube si daca are succes totul vine de la sinewinking succes, fundita?

6 răspunsuri:
| INNA_7716 a răspuns:

Mai poti sa iti gasesti o fata cu tobele o fata la orga o fata ca dj si inca o fata la chitara si cam asta este trupa apoi iti formeti un cantec si cantecul ti-l inregistrezi

| INNA_7716 a răspuns:

Si numele formatiei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mai ei pe cineva la tobe si inca pe cineva cu o chitarea si voce sau sa iei pe cineva cu o chitare si pe alt cineva cu voce.
dar sa iti faci o trupa adevarata iti trebuie multi bani...sa inregistrezi melodia la un centru sau la un studio audio sa faci un videoclip cu o camera profesionista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de bani, multi bani.

| iiHiddenDay a răspuns:

Pai pentru sa te ajut eu cu vocea...si mai pot cauta pe cineva sa cante la orga si dansatorii.

| HappyFlood a răspuns:

Nimic nu poti face cu o chitara si o voce! (doar daca sa-ti cistigi faima pe net, incarcand vid ), trebuie sa muncesti mult sa ai muzica faina cu chitara [acustica]... dar daca vrei rock apeleaza la cunoscuti, prieteni etc. sint multe persoane ce doresc acelasi lucru avind multe abilitati!