Cea de la Ozzy, parca suna mai bine si mai in tema melodiei.Desi nici Dave nu e rau deloc!
Ma crezi daca iti spun ca s-a inventat butonul de reply, pacatosule?
Dumnezăiţa,AsAsInS te crede, si ce?
Dar nu cu tine vorbeam, pacatosule. Nu vezi cui am dat reply? Cat despre cealalata intrebare... nu ai precizat cine sa iti raspunda. Si mi-am spus doar opinia, sper sa nu imi poarte pacatosul care a pus intrebarea pica pentru asta.
Ah, da, pacatosule, acum m-am prins! Eu am zis de intrebare ca nu as fi postat-o ca sa nu il fac sa se simta prost, sa il acuze cineva de plagiat.
Și care e faza dacă s-a inventat? E interzis prin lege să nu fie folosit sau ce?
Da, pacatosule! E pacat, adica interzis de legea dumnezaiasca...de ce sa nu folosesti reply cand il ai in fata? Adica, eu si Dumnezau ne-am chinuit degeaba ca sa ii imputernicim cu aceasta idee pe programatori? Ce numele nostru...
Ce rea sora mea, ii face pe toti pacatosi...Pacatoasa!
Tot nu sunt mai pacatoasa decat tine, pacatosul meu frate! Mult am pacatuit in ultimul timp pe intrebarile lui 7h30, a propos.
Oricât de mult ar putea să-mi placă Megadeth nimic nu se poate compara cu versiunea Black Sabbath.
Originalul are vocea lui Ozzy, care parca suna mai bine.Sa nu uitam ca si Dave Mustaine are o voce foarte buna, iar Megadeth melodii divine.
Tu cam intreci pacatul:
http://www.TPU.ro/......com-watch/
Si depinde de cheful meu,daca am chef de Paranoid original, bineinteles ca Black Sabbath, dar daca am chef de Megadeth sau de ceva mai "dur/evil":)) voi pune Megadeth!
Eu o stiam de mult, pacatosule. Dar am tacut.
7h30,AsAsInS te crede şi nu-i pasa, pentru el eşti un pacatos!
AsAsInS are simţul umorului, 7h30 îl are?
Il are, dar e serios si atunci cand glumeste. Parerea mea, nu da cu pietre in mine.
Cea de la Black Sabbath! Aia e divina pur si simplu, una din melodiile preferate ascultate de tatal meu vitreg. Si a mea, bineinteles. Una din primele melodii rock ascultate de mine.
Din pacate, Mylord nu m-a inzestrat cu sunet, asa ca nu aud nimic si scriu din amintiri.
Dumnezau sa te binecuvanteze, pacatosule!
ingeras14 întreabă: