| geo_1909 a întrebat:

Ce preferati mai mult puya sau nane?

Răspuns Câştigător
| Rallu a răspuns:

Nane, imi placea si puya acum cativa ani.acum nu mai face aceeasi muzica de strada, lumea a observat ca o face pentru bani...nu mai e acelasi el, in schimb Nane nu e atat de comercial cum e Puya si versurile lui sunt adevarate iti ajung la inima

45 răspunsuri:
| hehehe a răspuns:

Nane, categoric. Puya se manelizeaza happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi place nici unul nane e un afon chiar daca are versuri faine si puya s-a dat pe muzica comerciala nici sa injure nu mai poate rolling on the floor)) deci amandoi is penibili plus l-ati vazut pe puya la rma 2010 praf, beat, drogat? oameni buni, asc baietii de la Okapi Sound aia e muzica adevaratawinking AZI NU

| Andy_2997 a răspuns:

Nane love struck

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Servus! big hug
Normal ca Nane. love struck
Inainte imi placea si Puya, dar acum nu mai e cum era. rolling eyes
Canta doar pentru bani. oh go on
Nane canta ceea ce simte, si pentru ca lumea sa inteleaga mai bine realitatea. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Eliut a răspuns:

Nirvana day dreaming

| lollopop a răspuns:

Tot aud de Nane, cine e?

| zmenta1994 a răspuns:

Puya

| Bloodthirsty a răspuns:

Daca ar fi sa aleg intre cei 2 l-as alege pe Puya deoarece:
Puya a fost inspiratia lui Nane(povesti asemanatoare)...
Puya a aparut inaintea lui Nane..."a fost fondator"...
Nane nu ar trebui sa se ia de cei mai mari ca el (de ex Puya)... compunand versuri pentru a "da in cap la altii"...
Oricum si Nane are talent...

| Casandra a răspuns:

Puya

| Nikoletaaaaaaa a răspuns:

Puyaaa

| YukiMrM a răspuns:

Nane, puya e o curva ba! deci gandeste-te! cand se scoatea bani pe hip hop o ardea in hip hop, cand se scoate bani pe manea o arde in manea.

| xxoODarkOoxx a răspuns:

Desigur ca puya dar camelia asta ii cam strica melodiile puye best 4 ever nane nici nu stie canta ce sa zic puya este de o 100 de ori mai bun ca nane nane este fraier

| zalisa a răspuns:

@ pauladrian : da, cântălaughing
Cântă semi-manele.
Dar gusturile nu se discută.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu Nane nu-i decat o gluma *** in timp ce puya ii consacrat... cocalarii zic de el ca sa strikat ca nu stiu ce da fratzilor explicatzimi si mie dc ii mediatizat atunci... tot nane nane nane nane da mah ala nici nu stiui face singur instrumentalele asa ca raspunsui clar PUYA

Întrebări similare