1.Lana del rey(love that girl)
2.Niciuna
3.Adele,desi nici loreen nu e de dat la o parte
I love that girl, too. Lana is the best singer ever!
Bună.
Câte un pic din fiecare, trebuie să vedem partea plină a paharului.
Pa, pa.
De ce avem tendinta sa nu ne placa artisti romani care au succes si fac cinste Romaniei, dar sa ascultam si sa apreciem muzica altora?
Pentru ca "artistele"alese de tine la muzica romaneasca au piese supermega comerciale, nu transmit niciun mesaj spre deosebire de lana del rey sau adele..aaa.stai..transmit unul(bum,piti,club,bla,bla)nu pun accent pe ce canta ci doar sa isi arate suncile, ca de, vinde! sa stii ca nu am generalizat, ma refer la inna, alexandra stan si mai sunt multe altele.
Aa..si scuze ca ii rapsundeai altei persoane, da m-am simtit ca si eu am zis niciunaam uitat sa specific
Bai, asa e. sunt comerciale, dar ele chiar au voce. cel putin Alexandra Stan are o super-mega voce.
Totusi, n-ar trebui sa le detestam atata timp cat aduc cinste Romaniei. e o altfel de muzica, dar trebuie munca si pentru muzica care o fac ele... deci nici ele nu-s chiar de lepadat.
Toate au voce, dar (din păcate) cântă muzică de căcat care totuşi (din păcate) prinde bine la public.
1.niciuna
2.clar niciuna
3. ahmm as spune tot niciuna, dar fie Adele ca are voce buna, doar ca e cam "trista"
1. Nici una
2. Nici una
3. Ca voce, Adele dar ma enerveaza ca are nspe mii de melodii triste, deci merg tot pe nici una.