Nu ştiu ce să-ţi răspund. Probabil cei care au auzit de Burzum...
Pe lângă asta, Varg, este un tip deştept.
I-am citit cărţile şi am rămas plăcut impresionată. Deşi nu e black, ador albumul Hliđskjálf ('99)
Black metal sunt destui care asculta...De Burzum nu stiu ce sa zic....eu nu ma omor dupa Burzum da e ok....si cunosc destule persoane care ii asculta
Burzum e o formaţie norvegiană de black metal. Eu m-am cam lăsat de black, dar tot îmi amintesc de ei
Filosofem e cel mai adevarat album de la Burzum. Am ascultat si eu black metal cand eram mic, nebun si cu satana de ieseam cu toporu' pe strada, da' si acum Burzum se mentine bine in comparatie cu alte trupe de se auto-considera black metal.
Burzum este una din trupele mele preferate. Ultimul album "belus" suna bestial. Black Metalul este un gen foarte greu pe care il asculti cu inima, dar odata ce-l intelegi pot spune ca te simti aproape un om implinit. Trupe gen Burzum, Mayhem, Darkthrone si multe altele se joaca cu sentimentele mele. Scuzati cacofonia...
Bai, nu stiu voi, dar oamenii care asculta black metal nu sunt asa de putini cum par a fi. Burzum e un proiect reusit pentru ca e facut de un muzician cu cap, de Varg Vikernes. Restul faptelor sale nu le comentez, ramane la latitudinea fiecaruia. Si da, eu ascult si Burzum, printre altele, desi sunt mai mult pe partea ambiental-depressive a black metal-ului. A incercat cineva Kistvaen? Sunt romani de-ai nostri si sunt. wow. Cheers!
Burzum este un proiect solo de black metal/ambiental, varg vikernes pur si simplu canta la toate instrumentele de unul singur.