| nobody_7406 a întrebat:

Ce radio ascultati si de ce?happy eu ascult radio 21 pentru ca au niste emisiuni foarte tarihee hee

21 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pai mai multe in general straine, de obicei le iau de pe shoucast http://www.shoutcast.com/

| AvalohAlyn a răspuns:

Ascult ce radio are pe moment muzica care imi place.Mai des ascult europa fm, mi se pare mai serios, melodiile sunt echilibrate, vechi si noi dar in general nu am o preferinta.

Răspuns utilizator avertizat
| Flav a răspuns:

OneFm. Sunt plictisit de toate posturile, aceleasi idei, aceleasi mizilicuri, aceleasi melodii in playlist pe care le tot repeta.
OneFm e diferit.

| adi4ever a răspuns:

Radio Zu dimineata doar la morning Zu deoarece e cea mai tare emisiune cu Buzdugan si Morar si restul zilei ascult Sport Total Fm deoarece e vorba numai de sport si emisiunea lui Radu Banciu e geniala

| lilboutique a răspuns:

Eu ascult cel mai mult Radio Zu si Raadio 21. Mai putin Kiss Fmhee hee

| adydassler a răspuns:

Radio ZU pentru ca e cel mai tare!
ZU is Youwinking

| Anduciu a răspuns:

Nu prea ascult radio-ul...Prefer sa ascult muzica mea, ce melodie vreau si de cate ori vreau. Iar emisiunile nu prea ma intereseaza...

| Irina a răspuns:

Kiss FM pentru ca muzica e pe gustul meu.

| sergiuflore a răspuns:

Radio Romania Actualitati. Mi se pare ca are emisiuni interesante si muzica buna!

| remus a răspuns:

Radio Fir Dej, are emisiuni super.

| craniul a răspuns:

ZU is for youwinking

| Berta12 a răspuns:

Eu ascult kissfm sau radio zu pentru ca dau melodii destul de bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ZU! imi place muzica, vocile dj-lor, imi place Adi Mihăilă, Daniel Buzdugan (de fapt toti) imi place ca fac tot posibilul sa multumeasca fanii. Pana sa existe Zu eu nu ascultam radio si nu ascult nici un alt post de radio. SO, LET'S DO THE ZU! \dancing \dancing \dancing. Acum e Delyno ft ParkPlace - i have the world si de vreo 20 de min s-a terminat ZuMix \m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sport total, ii ascult pe banciu si stanescu, un fel de mondenii si carcotasii radiourilor. nu vb doar pe subiecte sportive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Radio zu si radio 21

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kiss FM, imi place foarte mult muzica lor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de radio21 mai asc 11 metri la radio sport total fm pentru ca este o emisiune din care afli f multe si de care nu te poti plictisi

| AndreiMocanuOficial a răspuns:

Eu ascult RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI cel mai greu de ascultat http://radiocuibul.ucoz.site/

| marusca91 a răspuns:

Eu ascult muzica vibe pentru ca imi place muzica de club happy mixuri

| love15 a răspuns:

Kissfm e faina muzica

Întrebări similare