Bitza
Spike
Dragonu'
Guess Who
Grasu XXL
Maximilian
Cheloo
CRBL
Cabron
Caddy
Pacha Man
Uzzi
Tataee
Nimeni Altu
Ombladon
Raku
Puya
K-Gula
Tudor Sisu
Adrian Tutu
Clonatu'
Dragonu AK 47
CRBL, Puya, Adrian Tutu, Pacha Man?! Serios?!
Cum sa nu stiu de el, ii stiu melodiile ca pe "Tatal nostru"(in fine nu stiu chiar toata rugaciunea, dar vorba vine )
Codrin si Echo sunt cantaretii mei preferati (Nici pe cei americani nu i-as da)
Il stii pe Roberto?
Normal xD "Te *** de te rupe"
Imi placea cand se luau ei doi de Codrin
Deci te uiti si tu
Si eu care credeam ca nici nu stii cine-i ala
L-am vazut azi la Tv, la Kanal D, (era ceva legat de tigari)
si spunea pe Facebook, ca aia care l-au filmat i-au taiat o parte in care spunea "Voi sunteti aia de la capatos"
https://www.youtube.com/watch?v=OAFrC9jj7zg
Sper sa apar in Q&A, de sambata
=))
Da stiu
Si de ce credeai ca nu ma uit?
Si nu stiu daca o sa apari. Daca nu ai zis nimic gen ***a sau nu stiu... nu ai sanse.
Mah, nu mai rade... (Oricum nu era nimic de genu' "nu stiu", etc )
*Pai am zis asta, caci credeam ca nu iti mai "pierzi" timpul uitandu-te la vlogg'eri *
Oho si cat mai pierd vremea
Mai stiu cand a bagat A&Q dar tot episodul a vorbit de altceva
Codrinel, ce sa-i faci :))
Eu nu prea inteleg, ii melodia asta oare Echo chiar se refera la o fosta iubire de a lui? https://www.youtube.com/watch?v=3wssVrIwXLk
Stii BAZOOKA-primul' foc? :))
Chiar, ai vreo melodie preferata de-a lor? (Eu am vreo 5, pe restul doare le ador )
Poate.
Sincer nu prea am o melodie preferata. Ascult uneori cand ma plictisesc de videoclipurile lui. Imi place cum se joaca el. Ala cu delfinul a fost misto
:3 Mai ai si altceva de adaugat? (-_-)
Cheloo
Ombladon
Kazi Ploae
Dragonu
Chimie
Vraciu'
Alan si Kepa
Omu Gnom
Nimeni Altu
Dadi
Bitza
Deliric
Vlad Dobrescu
Doc
Tataee
Caddy
Uzzi
Doc, Nane, Deliric, Nimeni Altu', Vlad Dobrescu, Ombladon, Mefx, Bitza, Dragos Miron, Dadi, Cedry2k, Criss Blaziny, Click, CIA ( trupa ), El Nino, Chimie, Vescan, Alan & Kepa, Vizante, Old Child, Samurai, Haarp Cord ( trupa), Dragonu ' si multi altii care nu imi vin in minte acum.
Printre femei le-as aminti pe Gani si Liry.
Manele. eu-s perduta dupa ce am citit comentariile. Fortza Codrin sa moara tatii camionilii de ciuda! mda.